anizz sakura

WORDLESS WEDNESDAY : KERETA ANTIK

Wednesday, March 04, 2015

Assalamualaikum..

4 Jenis Kereta Antik Dan Unik

cantiknyee kereta ni.. old school tapi cantik dan unik..

antik cantik

kereta antik cantik

kereta antik unik

maserati GT Spider




You Might Also Like

28 Pengulasan

  1. Replies
    1. Hahaha nk lju ferrari laaa ewan oiii

      Delete
  2. suka yg first tu.. dapat sebiji wat ronda petang2..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syida : taste kita sama..harap2 x suka abg sado yg sama :-)

      Delete
    2. Tu laaa pompuan... Orang citer pasal keta... Dia pegi ke abg sado... Abg aiskrem x dipandangnya....

      Delete
    3. almaklumlah..MEMILIH ahahaha

      Delete
  3. kalau pcl biar besar boleh bawa muatan lebih dari yg kecik antik lagi... apa pon yg antik memang cantik dan ada nilai tersendiri.

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Sssshhhh...diam2, jgn kasi tahu org lain...sape suruh tak kasi JM naik hihihi

      Delete
  5. cantikkkk...duit dia pun cantikkkk ;-)

    ReplyDelete
  6. sisi JM nk yg No 1 tu boleh?

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. jgn lupa ajak JM dan SS sekali ye Anis

      Delete
  8. kereta antik dulu keras... tahan kemik

    ReplyDelete
  9. kecik-kecik dulu suka sangat kumpul kete antic mainan.hehe

    ReplyDelete
  10. wow..memang sangat antik keta tu..

    ReplyDelete
  11. kereta antik ada harga dan nilainya yang tersendiri

    ReplyDelete
  12. cantik =D hehehe.. akak suka yang first.. tho classic tapi peergh jelita..
    kalo x silap lah kan.. kat germany rasanya ada museum kereta classic yang kumpulkan semua kereta zaman dedulu.. but still boleh guna..

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook