anizz sakura

WORDLESS WEDNESDAY : KAHWIN OH KAHWIN

Wednesday, March 11, 2015

Assalamualaikum..

renung-renungkan dan fikir-fikirkan..huhu... peaceeee.. ^__^

happy blogging !!


You Might Also Like

22 Pengulasan

  1. lepas tu kawin dgn maid jer kan?auummmmm ;p

    ReplyDelete
  2. hehe, nervous dah bila rasa umur dah makin meningkat

    ReplyDelete
  3. Kerenah kahwin sekarang. Hantaran nak tinggi, tapi habuk pun takde.. Kekadang kahwin tak sampai dua tiga dan emat bulan dan bercerai berai...

    ReplyDelete
  4. Huhu..sabooo jer laa pada kaum lelaki yang dpt isteri seperti kat atas..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mesti laki tu xdapat bersabor...baik kawen ngan bibik,,hihihi

      Delete
  5. hantaran tinggi biarla dapat isteri yg tau serba serbi..
    baru la berbaloi..
    hihik

    ReplyDelete
  6. Sbr jakla klau dpt wife sat ni hihi

    ReplyDelete
  7. huhu..sabar ja la..orang perempuan ni walaupun x reti masak kenala belajar..suami pun tambah sayang..

    ReplyDelete
  8. Amboi sangat kalau jadi macam ni.

    ReplyDelete
  9. Melampau sangat bini cenggini

    ReplyDelete
  10. mas kahwin mahal sbb isteri bekerjaya ke

    ReplyDelete
  11. so bagi lelaki di luar sana sebelum kahwin korang try test dulu pandai masak ke tidok...tapi kalau x pandai masak pun boleh belajark an lepas jahwin antara nk ke tidak je

    ReplyDelete
  12. ahaha pastu x lama lagi.. xde ayang2 da.. mata pun pandang ke org gaji je =P ppppffft..

    ReplyDelete
  13. kaaannn.... klau serba serbi tahu n pandai bt kerja rumah xpelag jugk. ni berhias je pandai. huh.

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook