anizz sakura

Exchange Feed Group Memang Awesome

Tuesday, March 10, 2015

Assalamualaikum..



holllaaa...syokk malam tadi hujan...sejukkk je..hihi... haa sape dah join group whatsapp ni memang best la kan..hihi... dulu anis pernah ceritakan di entry SINI mengenai tujuan group ini ditubuhkan.. sambil2 kita berborak...menyakat... kita jugak kutip ilmu dari semua orang..masing2 ade kelebihan masing2.. bestt taw... tak percaya?? meh la anis kenalkan ahli yang dah join.. lama taw anis n MOMMY IRRA berbincang nak buat.. mula2 kami berdua je exchange feed..lame2 kita buka la satu group dan ajak kawan2 blogger join.. memang bestt.. sempoii habis... bab teknik SEO lagilah banyak kita buat topik dalam group ni..hari2,,, ade kelas plak tu.. haa free lagi.. semua bagi komitmen penuh oke..

SENARAI AHLI TERKINI SEHINGGA SEMALAM

1. Mommy Irra
@rayyankata
mommyirra@irrayyan.com

2. Anizz Anissa
@anizz_annisaa
suci_qaseh67@yahoo.com

3. Arz Moha @arzmoha
@arzmoha
azrilmohdhaniffa@gmail.com

4. Nur Inani
@inanihazwani
nurinani59@gmail.com

5. Bonda
@zaidalifah_aisheteru
iffah208@gmail.com

6. PCL pakciklee
@nazleeismail
nazli.angkasa.gmail.com

7. Lya
@akifimtiyaz
lyaaisya@gmail.com

8. Ejoy


9. Ezwan
ewentezahar@gmail.com

10. Ana
@anajingga
anajingga72@gmail.com

11. Lela
@aswaleyla
aswaleyla@gmail.com

12. Dayah
kakcikdayah@gmail.com

13. Sayidah
@sayidahlurvechoc
sayidahnapisah@gmail.com

14. Cikgu Sha
@nurulshahira
nurulshahira.kassim@gmail.com

15. Cik Candy
@orangekecik
orencandy@gmail.com

16. Nik Ainaa (Ainaa)
@ainaaazlan
vanillaicelife@yahoo.com

17. Nama: Aisya Ibrahim
Email: siti.aisya.ibrahim@gmail.com

18. Nama : Norazimah
@cikgunorazimah


group nie tak kira awak tu newbie ke..otai ke.. sederhana ke.. haa dalam nie semua kita same2 cari ilmu blogging.. masing2 ade kepakaran masing2.. cerita la apa masalah blog pon.. inshaALLAH ade saje yang membantu.. jika awak2 ade yang minat... boleh contact anis kat email suci_qaseh67@yahoo.com atau contact je mommy irra tu kat dalam banner ade nombor dan email sekali... bila dah masuk..anda pasti teruja..ecewahhhh... ^__^

You Might Also Like

27 Pengulasan

  1. Replies
    1. boleh... email anis atau nombor whatsapp kak ira kat banner tu oke :)

      Delete
    2. okay..nanti sy email anis.

      Delete
  2. Replies
    1. alhamdulillah.. dapat sambutan juge..sambil2 sebar ilmu blogging :)

      Delete
  3. Lya blh join x tpi wat masa ni x dpt nak bgi komitmen kat blog 100%

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak lya.. klau boleh tukar feed hari2..inshaAllah boleh je join :)

      Delete
  4. Lya blh join x tpi wat masa ni x dpt nak bgi komitmen kat blog 100%

    ReplyDelete
  5. Jemput join belaka semua.. Kita tambah ilmu dan eratkan ukhwah..

    ReplyDelete
  6. nanti klu sis nak join , hantar email kat anis ... suka je bab tambah ilmu ni ...

    ReplyDelete
  7. join la EFG..ilmu melimpah ruah..seruis join lah ye..

    ReplyDelete
  8. setuju dengan anizz...kite same2 cari ilmu :D

    ReplyDelete
  9. banyak ilmu boleh belajar ni :d

    ReplyDelete
  10. Besh sangat masuk group ni. Pagi-pagi bukak whatsapp, ada 723 unread messages. Nampak nau kuat bercakapnye semua orang :D
    Tapi, part share knowledge, teknik, memang betul sangat. Semuanya terer-terer & tak lokek ilmu. Tq #efg :)

    ReplyDelete
  11. semua sempoi, yang paling best kongsi ilmu tu ha..dan x lupa jugak yang kuat nyakat =P

    ReplyDelete
  12. nak join ='( tapi tapi.. akak tak rajin up entry..
    macam mana tu ?

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah..sama2 kita berkongsi ilmu..

    ReplyDelete
  14. sis JM ni update entri x konsistem huhuh

    ReplyDelete
  15. Akak pun sama cam sis JM, jenis tak konsisten rentak blogging ;)

    ReplyDelete
  16. memang awesomeeee~!!! banyak manffat join EFG :D

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook