anizz sakura

Bantu Buat Kerja Kursus Geografi PT3

Thursday, June 25, 2015

Kerja Kursus Geografi PT3


Assalamualaikum..

sekarang tengah hot carian mengenai kerja kursus PT3 ni.. adik anis yang bongsu pun ambil PT3 tahun ni.. fuhh mencabar betul pembelajaran budak-budak sekarang kan.. dah macam buat aasignment pulak rasanya..hihi.. anis ada juga bantu dia dan ajar dia cara buat ayat tu semua.. memang dengan kakak-kakaknya pening sekali..hahha... 

motivation, PT3, kerja kursus


Borang Soal Selidik PT3

fuhh part buat borang soal selidik dah mencabar dah.. teman adik anis buat..cari contoh semua.. tulisan tangan mula-mula.. bila dah tunjuk dekat cikgu dia, tukar balik soalan dan taip je..aiyakk sabar sajalah adik.. hihi.. down kejap dia sebab tak pernah macam tu kan.. lepas tu nasihat dia, memang macam tu kalau nak dapat yang terbaik.. "takpe, along tolong ko oke.." senyum lebar pulak.. akak dia jugakkk...hahah... kalau tak berkerut je muka macam orang nak terberak..hahah... :P

selesai part borang soal selidik, nak pergi cari responden pulak..waduhh dah la bulan puasa..budaknya kepeng a.k.a kurus.. lepas tu orang pulak tak nak buat soal selidik.. pujuk banyak kali pun tak nak.. kecewa sudah adikku..hahah.. balik balik terus tido..tak larat..sepanjang seminggu ni memang nampak muka letih.. kesian pun ada.. tapi apa nak buat, dah tu sebahagian dari tugas dia sebagai pelajar kan.. kalau google memang banyak la contoh objektif kajian, takrifan kegiatan ekonomi, dan banyak la lagi.. 

Semalam lepas terawih kat masjid, pergi buat soal selidik dekat orang masjid..hahah.. dapat la beberapa orang yang sudi..hahah... nasib baik ada geng bas sekolah dia..hihi.. Pagi ni nak hantar dah dekat cikgu dia.. harap-harap oke la.. tinggal proses akhir la pulak.. lepas tu habis dah.. kalau nak ikutkan oke je kerja kursus macam tu.. meningkatkan pengetahuan jugak..

Good Luck pada adik anis untuk kerja kursus PT3 dan semua yang ambil PT3 tahun ni.. chaiyok2.. kalau nak berjaya memang kena rasa serik dulu lepas tu baru dapat nikmatnya.. ^__^

You Might Also Like

7 Pengulasan

  1. untungnyaaaaa dapat kak long macam anizz... :)

    ReplyDelete
  2. Suka sangat geografi :D Dulu lah tapi.

    Ada satu tahun tu, kena buat kerja kursus masa cuti sekolah. Ditakdirkan mak ayah dah plan bawak bercuti ke Cameron masa tu. Terus buat kerja kursus tentang Cameron. Rasa kelakar bila fikir balik, siap masuk pejabat daerah & tanah, interview2 orang utk pelbagai jenis kerja. Siap lukis map Brinchang dengan kedai2nya :D

    One of my best time of life.

    ReplyDelete
  3. Bagus ada akak yang menolong..

    ReplyDelete
  4. Fuhh mencabar ssguh sekarang ni kan

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook