anizz sakura

WORDLESS : MEANING OF HAPPINESS

Sunday, June 07, 2015

Assalamualaikum..

alahaiii deep sangat ayat ni kan..hihi.. semalam terserempak someone yang first time kita bersua muka.. tapiii orang tu tak nak tegur kita la.. baru nak friend friend..hahah.. tak pela.. kita tahu dia tak nak kawan dengan kita kan.. semoga "dia" sentiasa dalam rahmat dan kasih Allah s.w.t.. aminn.. ^__^

wedding quotes, halal, zauj, zaujah, marriage quotes

You Might Also Like

57 Pengulasan

  1. good sharing dear ;)

    p/s:Jemput join segmen Bloglist Julai-Ogos CN yer ;) http://www.cekgunorazimah.com/2015/06/Segmen-Bloglist-Julai-Ogos-2015.html

    ReplyDelete
  2. Doakan yg baik-baik... Insyaallah mgkn ada jodoh lain nnt... ¯\_(ツ)_/¯

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa ALLAH. sama-sama kita mendoakan.

      Delete
  3. xpe bnyk mase lg.. klu jodoh xkemana klu xde jodoh ade jodoh lain... eheheh!! keep doa.. keep usaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa ALLLAH ada jodoh tu. dia malu2 nyorok sat. hehe

      Delete
    2. ahahahha comel je komen cik fifie :p

      -EFG012

      Delete
  4. Insya-ALLAH, jika dia terbaik utk aniss ALLAH akan permudahkan.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita doakan yang terbaik untuk Kek Nis... hehe

      Delete
    2. doakan untuk kita juga plish.. ehem

      Delete
    3. aminnn. doakan utk semua yang blom kawen lagi hehehhee

      Delete
  5. tak apa kak anizz. kalau dah jodoh tak ke mana. hiks.

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. se-sweet kak farrah #bodek hehehe

      -EFG012

      Delete
  7. bersangka baik je anis...sweetnya bila seseorg tu berusaha nk jdkn kita pasangn dia yg halal kn....

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa ALLAH. kita cuba bersangka baik juga :) annisa, bersabar banyak banyak k :D

      Delete
    2. sweet terlebih tuu.awww!

      -EFG012

      Delete
  8. Replies
    1. malu malu kucing tu. nanti dapat lah keberanian. tgk annisa je, oh my ALLAH, at first i was like masha ALLAH, then i was like In Shaa ALLAh. hehehe

      Delete
    2. eh #pickupline tu utk saya je tauu kak amy! hahaha

      -EFG012

      Delete
  9. comeyy sgt!...npe die tak friend? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada la tu reason tersendiri hehhehe

      -EFG012

      Delete
  10. alolololo.. saaaaaawit ni Anis hahaha..
    mana nak cari sorang ccemni >.<

    ReplyDelete
  11. Sweet sangat ayat tuu..cam cekelat la plak

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah macam cekelat kak lya samakan. heheheh sedap sangat lettew :P

      Delete
  12. Nape dia xtegur anis? Dia xprasan anis kot... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia malu nak tgo sebab dia tengah bersiap sedia nak melamar. ehem

      Delete
  13. sabar eeh kakniz. mana tau kut2 dia pun malu2 kucing nk tegur

    ReplyDelete
  14. hemsem ke orang tu? KAcak tak? Comel? ahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. opkos la kacak! bukan macam along. ops

      Delete
    2. mungkin comel mcm along? #bodek hahaha

      -EFG012

      Delete
  15. sukanya tengok quote atas tu anizzz

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita pun sama!!! #nakjugakmenyibukk

      -EFG012

      Delete
    2. KC memang suka menyibuk *larikk

      Delete
  16. Efgiers pun ada yang teruna lagi... kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke? yekee? mana satu? kahkahh

      -EFG012

      Delete
  17. Replies
    1. Malau? Bukan nama tempat ke tuh?..hihi

      Delete
  18. peewit kak nizzzzzz *tutup muka dengan selimut* haha

    -EFG012

    ReplyDelete
  19. sooo sweet. bile la happiness untuk lela ni muncul

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak lela , doa banyak2..bila jodoh ada dia akan dtg dgn sndirinya..dan pengapit pun dtg jugak*sbb syira nk jdi pengapit..hahaha

      Delete
  20. EFG043.. InsyaAllah... Reen tengah tunggu dr raden masuk meminang... ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tggu habis drama kat tv dlu kak reen..in sha Allah nnti dr raden gi masuk minang kak reen..haha

      Delete
  21. nak sangat jumpa orang macam tu..huhu

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook