anizz sakura

Woop | Connect Women of Opinion With Interesting Products and Brands

Friday, June 05, 2015


Woop.my | 

connect women of opinion with interesting products and brands


give an opinion, get rewards, women opinion, woop.my, rexona reward, lifebuoy reward, dettol reward


Assalamualaikum..

kali ni nak share dengan semua.. satu web yang mengumpulkan pendapat para wanita tentang sesuatu produk atau jenama.. anis dah pun join bulan lepas kalau tak silap la.. dan hasilnya, anis dapat satu kit Rexona packaging baru dan kita diminta memberi pendapat tentang produk tersebut..

bukan beri pendapat free sahaja, kita akan dapat ganjaran.. setakat ni anis rasa seronok sebab hari-hari akan selesaikan mission kita untuk hari itu.. laman web Woop ni masih baru lagi.. apa kata kakak dan adik yang membaca ni, join dan dapat ganjaran bestt.. syokk tu dapat ganjaran.. ^__^

klik sini untuk daftar ye..:  http://www.woop.my/friend/index/id/195861/

You Might Also Like

26 Pengulasan

  1. Woop ni ada kaitan dengan Whoop dalam cerita totally spies tak?hehe

    ReplyDelete
  2. dah join.. baru claim losyen..:-)

    ReplyDelete
  3. Huhuhu..gigihnnak kumpul point.. 😅😅

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal. last2 kita give up je. hahahaha

      Delete
  4. singgah malam di sini...
    nice sharing...

    ReplyDelete
  5. Akak dah joined. Belum tebus apa2 lagi. Nak kumpul dulu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah ye ke kak Farrah? kita x kumpul pape lg

      Delete
  6. KG dah join ni tapi bila dpt emel dr woop..lupa aje ak buka laman woop...

    ReplyDelete
  7. menarik ni aniss...nak cuba juga lahhh

    ReplyDelete
  8. menarik ni aniss...nak cuba juga lahhh

    ReplyDelete
  9. xdok masa nak godek2 lagi web ni adik manis..
    jenguk awak pun da jarang2.. huhu..

    hev a nice day..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha awat kak CT? busy sungguh

      Delete
  10. wow, macam best je. boleh join jugak nie...

    ReplyDelete
  11. gooduck kakniz. mcm best je...

    ReplyDelete
  12. kita dah join! tapi malas nak update selalu. hmmm

    kita klik2 sume nuff2 annisa! :D

    ReplyDelete
  13. wahhh bagus nye ade web nii hehe

    -EFG012

    ReplyDelete
  14. Wooshhh macam best je..mmg nak try ni!..hihi

    ReplyDelete
  15. bagus ni..senang sikit nak tahu info

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook