anizz sakura

Yang Rajin Komen Blog Qaseh Ku - Mei 2015

Friday, June 12, 2015

Assalamualaikum..

aduhhhh terlupaaa sangat sangat ni.. ingatkan dah buat..hihi.. ampunn.. entry wajib setiap tahun bulan kan.. seperti kebiasaan sis Jari Manis mengungguli carta hati blog ini..hihi.. dan juga geng EFG saya yang disayangi.. TERIMA KASIH daun keladi, bulan jun datanglah lagi ye..hihihi

bulan ni dah masuk bulan ramadhan kan.. tak sabar nak puasa oiii.. hari ni kan jumaat terakhir sebelum bulan ramadhan kan.. semoga hari-hari kamu semua sentiasa ceria dan penuh keberkatan.. aminn..

pengomen tegar, blogger awesome

JOM SINGGAH TERATAK SAHABAT ANIS

3) AMY J

You Might Also Like

114 Pengulasan

  1. nak join gak hehehe

    www.azlindaalin.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboi.. Kak Lynda pun ada hati nak join? Cabaran makin membara..ahha

      Delete
    2. Terbuka kepada semua blogger dari pelbagai niche.. Hihi

      Delete
    3. kena rajin singgah la ye..hehe

      Delete
    4. Jom kak Lynda... Saya pun tgh Join nak jadi juara haha

      Delete
    5. EFG041 datang singgah sini. :P

      Delete
  2. tahniah diucapkan kepada mereka yang tersenarai...

    ReplyDelete
  3. hai anizz... 12 hb baru update hehehe...

    terima kasih anizz sudi letak link blog pengomen tegar hehe
    nasib baik masih dalam carta.
    insyaallah bualan ni nak lebih tinggi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terlupa abg arz.. Byk makang semut.. Cepat2 usaha.. Hahah

      Delete
    2. Terima kasih semua sobss terharu

      Delete
    3. bulan depan lagi mencabar & banyak saingan

      Delete
    4. yeah, jom sama-sama abg Arz. kita lawan sume yang ada dekat top komen tu!

      Delete
    5. cukup cukup sudahhhh. cukup sampai di sini sajaa *pegang microphone

      - EFG012

      Delete
    6. korang ni takde keje ke nk buat..laju no mngomen..

      Delete
  4. Mampuu duk tangga no 10jer huhu..tapi takpe tersenarai jugak kat boog kek nis..tahniah buat semua yg tersenarai ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Lya... usaha lagi.. cuba lagi.. Kalahkan KC tu..ahha

      Delete
    2. Ade juge trsenarai kan.. Dulu2 kak lya lagi power taw long..

      Delete
    3. Kak Lya dulu memang suka nak potong... Sekarang kak Lya bagi peluang KAT orang lain

      Delete
    4. kena kejar semua!! chayokk!

      Delete
    5. boog detected kihkihh

      -EFG012

      Delete
    6. EFG001 jangan bermimpi sangat..hahah

      Delete
    7. efg001 baru nk komen, amal dh nanges..hehe

      Delete
  5. Kak Sha tak de no. Hurm. Nak kena gigih BW sekarang ni T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. KAk Sha..kita usaha sama-sama.. kalahkan Abg Arz dgn KC..hehe

      Delete
    2. along, cn nombor 2 taknak kalahkan ke? hehe

      Delete
    3. hehehe. cepat cepat! try beat kami :P

      Delete
    4. siapa kami kak amyJ?

      hahah -EFG012

      Delete
  6. Replies
    1. Aina pun kena rajinkan diri jugak :)

      Delete
    2. sama-sama kita rajinkan diri cepat!

      Delete
    3. terima kasih puji ainaa :p

      -EFG012

      Delete
  7. Ini menimbulkan CEMBURU dalam diri Along ni!!! Akan ku cuba, tempatkan dirim menjadi salah seorang KOMENTAR terbanyak di blog Kek Niez... Suatu hari nanti... akan cuba ku gigihkan diri, singgah dan tinggalkan KOMEN...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dirim??? Oopss ohmytypo.. Hihi.. Chaiyok2..

      Delete
    2. dirim. nasib baik tak caps lock dirim tu kuikuii

      -EFG012

      Delete
  8. mesti ada nama kc di mana mana kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak eny, nama cn pun ada tu, tak nampak ke? nak majok ni

      Delete
    2. ha'a, sampai naik menyampah. hehehhee :P

      Delete
    3. CN jangan majok!hahah

      kak amy pehal? kahkahkahhh jeles wek wekk boo kak amy!

      -EFG012

      Delete
  9. In sya Allah...bahejabella.com bertapak dlm list Jun

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita tegoklah nanti guane

      Delete
    2. inshaaAllah..sayidahnapisah.com juara list Jun #parodiabenize

      -EFG012

      Delete
    3. EFG031 pantang mundur sebelum operasi.... biar putih tulang , jgn putih mata...

      Delete
  10. In sya Allah...bahejabella.com bertapak dlm list Jun

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm insya Allah kena usaha betul betul banyak pencabar ni

      Delete
    2. Tetiba jadi 2... x tau x tau

      Delete
  11. eh ! CN dapat nombor 2 ler..yeah ! JM mmg susah utk ditandingi..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah CN semangat. Di suria Amanda pun hebat juga

      Delete
    2. kak JM mmeang xley nk wat pe la.. asyik top je

      Delete
    3. mmeang detected hahahaha!

      -EFG012

      Delete
  12. tahniah kpd yg tersenarai.....tak tersenarai lg ni....

    ReplyDelete
  13. habislah bila tiga serangkai EFG ni masuk blog, efg003, efg012,efg041... malam ni efg 009 singgah sini niss :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jap siapa efg003 ? tak kenal kihkihhhhh

      -EFG012

      Delete
    2. haha..ye r..nk kena ikt tiga tiga efg ni kn kak ana..

      Delete
  14. tengok jumlah peningkatan mendadak komen.. mei & jun.... hoho...

    ReplyDelete
  15. nanti nak marathon komen juga la...huhuhu tunggu la siap tower dekat kg asben....

    ReplyDelete
  16. WAhhh..xsenarai laks kak ami ek..kikiki

    ReplyDelete
  17. nnti nama lela lak kat situ . kc jgn senang hati sangat. ramai pesaing ni .

    ReplyDelete
  18. Nk lawan gak hehehe

    Efg 046
    azlindaalin.com

    ReplyDelete
  19. EFG043.. tahniah... chaiyokk...

    ReplyDelete
  20. Tahniah semua..majoriti Efg..

    efg034

    ReplyDelete
  21. EFG011 datang lapor diri..hehe

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook