anizz sakura

Penyanyi Lagu Kun Anta Akan Datang ke Malaysia

Tuesday, June 02, 2015

Assalamualaikum..

wahhh nak datang Malaysia la...hihi.. lagu beliau kan yang femes tu.. ramai buat Dubmash kan.. Kun Anta ni bukan semata-mata lagu.. lirik dia memang bagus dan sesuai untuk semua masyarakat.. lagi-lagi yang nyanyi lagu Kun Anta pun hensem.. ramai anak gadis jatuh cinta tu..

Humood AlKhudher


Humood AlKhudher image, kun anta song, kun anta lyrics


Penyanyi yang popularitinya naik mendadak di Malaysia, Humood AlKhudher dikhabarkan akan datang ke Malaysia untuk promosi lagunya.

Penyanyi berusia 25 tahun itu menjadi kegilaan  peminat wanita bukan sahaja kerana lagunya malah juga kerana ketampanan pemuda arab tersebut.

Stesen radio Bernama24 telah mengesahkan, penyanyi tampan dari Kuwait itu akan datang ke Malaysia untuk bertemu dan menghiburkan peminatnya sempena siri jelajah promosi bermula 8 sehingga 14 Jun depan.

Humood melalui laman Facebook rasminya memuat naik ucapan penghargaan kepada para peminatnya di Malaysia dan Indonesia akan kedatangannya dan berterima kasih kerana sokongan yang diberikan terhadapnya.

media tour, jadual perjumpaan dengan Humood AlKhudher, live at Meletop, Utusan Online, Pelamin Fantasia, Alhijrah



sumber : http://www.siakapkeli.my/2015/06/penyanyi-kacak-humood-alkhudher-akan.html


You Might Also Like

39 Pengulasan

  1. jauh sangat pcl ditinggalkan...hurm ketinggalan lah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap suara penyanyi ni tau PCL lagu nye selalu berkumandang...

      Delete
    2. PCL tak tahu ke? jangan risau, abi kc pun baru tahu haritu tgk kat meletop hahaha

      Delete
  2. Mesti ramai sangat yang suka dengan berita ni.

    ReplyDelete
  3. sama ngan PCL. Tak kenal penyanyi yang tengah popular... uhuk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. he he he lagu dia tgh top kat corong2 radio

      Delete
  4. adakah lebih meriah dari kedatangan maher zain? sama2 kita lihat nanti..jeng jeng jeng

    ReplyDelete
  5. Tq sharing Anis... Nanti bonde tgk kat Meletop eh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama sama bonde *wakilkan kak anis..hehehe

      Delete
  6. Lagunya mang best... Along sndri cair...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti bekukan balik dlm peti ais..ahha

      Delete
  7. lagu best...lirik best..pnyanyi pun kachakkkkk...kachakkkk...awww

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboi KG..takmo lelebih..syira je boleh kata camtu..hahahahaha

      Delete
  8. hehehe.. ramai dok repost kat insta hehe.. bleh la tahan..
    tapi idol korea akak hensem lagi ahaaaak.. *lari*

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboiii statement maut tu kak siti hahahah

      -EFG012

      Delete
  9. Mula2 dgr lagu ni masa anak kak lya Insyirah duk selalu nyanyi lagu ni..tertanya gak lagu apa laa kkk duk nyanyi ni..pastu dgr kat radio pastu jd viral pastu ramai duk nyanyi dalam u tiuopp pastu kita pon dah jatuh minat dgr lagu ni hahahaa..berapa banyak pahtuu laa kat siniii weyy..ok minat jugak laaa sebab lagu dia best walaupon tak paham sgt bahasa arab hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh tengok kat blog kc kak lya. ada lirik malay punya . *sempat lagi promote blog* hhahahaa

      -EFG012

      Delete
    2. U tiuopp..waaa..binaan kata baru..hihi

      Delete
  10. lagu dia memng best. hensem pun hensem. kikiki >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboii amboii ainaa haha

      -EFG012

      Delete
    2. Ainaa jgn lebih2 sangat..hahaha

      Delete
  11. Sangat suka dengar lagu kun anta nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. best gilos kan kak mia? hehe

      -EFG012

      Delete
    2. Best sgt dengar..sampai tak terdengar syira dibuatnya..haha #lawakhambar

      Delete
  12. Laaaa la , la nahtaajul maala...
    (tidak tidak , kami tidak berhajatkan harta )

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh sedap nya suara abe nize #bodek

      -EFG012

      Delete
    2. wahh sedap nya suara abe nize #bodek
      #kopipesayatkc

      Delete
  13. ada gak laa sipi2 iras2 arz.... (mintak jgn perasan)

    ReplyDelete
    Replies
    1. erkkk? are u sure? hahaha

      -EFG012

      Delete
    2. erkkk? are u sure? hahaha

      -EFG020

      #kopipesayatKC :p

      Delete
  14. suka gak lagu kun anta ni. byk kali ulangg kat utube sampai berdarah utube tu #lawakhambar :p

    -EFG012

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masa bila utube ada darah?? Dia robot pun tak. Apatah lagi manusia #lawakhambar

      Delete
  15. Baru tahu dia org kuwait..hehe :)

    ReplyDelete
  16. diorang cakap dia hensem, bagi dayah bole la,,nampak sangat taste orang melayu..haha

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook