anizz sakura

WORDLESS : CARA HILANGKAN BLACKHEAD

Thursday, June 11, 2015

Assalamualaikum..

dapat pulak gambar ni.. belum cuba lagi.. macam berkesan je..hihi.. sesiapa dah cuba meh la share keberkesanan dia... 

CARA HILANGKAN BLACKHEAD


cara hilangkan jeragat, cara hilangkan blackhead, blackhead removal, petua menghilangkan jeragat, petua mudah,

You Might Also Like

107 Pengulasan

  1. yeke anizz~ ok nk try! hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebelum try...baca doa dlu kak rara.. baca ayat kursi ke... Eh? Ahha

      Delete
    2. Ehh.. Knpe? Ia tidak memudaratkan.. Cuba dulu nt bgtau eh..

      Delete
    3. Try nanti update entry ya hehe

      Delete
    4. ahahahahahaha takut sangat nak try!! tbe2 je datang blackhead ni. dulu xde pun. menyampah. sobs

      Delete
    5. Sebab ada blackhead lah ada petua ni, hehe

      Delete
    6. ayat kursi kau long... haha... memgucap la senang...

      Delete
    7. memgucap detected!

      -EFG012! hahaha

      Delete
  2. Replies
    1. Cube dulu .. Anis pon xcube lagi.. Hahah

      Delete
    2. anis cuba la dulu,,buat testimoni

      Delete
    3. inshaaAllah tak bawak maut

      -EFG012

      Delete
  3. erkkk.. nak pakai berus gigi asben kak yoorin laa.. nanti dia gosok gigi mesti terinduu rinduuu kat bini dia ni..hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.. Komen paling win kak yoorin.. Hahha

      Delete
    2. ahahahahhaha lain macam je ni..

      Delete
    3. Erk. Yg penting dah buat jgn bgtau. Baru betul-betul win, muehehe

      Delete
    4. ermm ermm kak yoorin buat lah.asben sendiri kan hahahahha.

      -EFG012

      Delete
  4. erkkk.. nak pakai berus gigi asben kak yoorin laa.. nanti dia gosok gigi mesti terinduu rinduuu kat bini dia ni..hahahahaha

    ReplyDelete
  5. Hehehee.....mungkin boleh try ni... kalau menjadi kire berjaya la ye

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. Kena guna berus gigi yang betul2 lama tu baru berkesan nie. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. :O siyes ke kak mia? hahahaha

      Delete
    2. pergh kak mia dah ade niat tu :p

      -EFG012

      Delete
  8. Replies
    1. Kak Nani.. Along sarankan..jangan guna ubat gigi..tapi guna minyak panas..ahha

      Delete
    2. Amboi along.... Melecur nanti

      Delete
    3. apa kata kak nani try dl.nnti kami ikut :P

      Delete
    4. apa kata kak amy dulu? dahulukan yang tua dulu.opss hahahah!

      -EFG012

      Delete
  9. Replies
    1. Mungkin boleh jugak.. Cube dulu.. Anis pon belum cuba..

      Delete
    2. patutnya annisa kena cuba dl. baru orag nak tiru. hehehe

      Delete
    3. ohh ada eh whitehead? awat kc tak tahu? hahahhaa #sadis

      -EFG012

      Delete
  10. Replies
    1. Cuba jangan tak cuba.. pasti muka akan lebih berseri :)

      Delete
    2. hahahahhaa. lelaki try, kalau jadi, saya kompem nak cuba jga

      Delete
  11. tak pernah cuba lagi....

    anizz dah cuba?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Belum lagi.. Hihihi.. Share je dulu..

      Delete
    2. apa annisa. cepat try cepat try!

      Delete
    3. kak amy apa lagi! cepat cepat try! #parodikakamy :p

      -EFG012

      Delete
  12. Adoii guna berus gigi la pulak..hahahaha tak penah cuba lagi cara ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. aha.. Lya guna berus yg sama lepas gigi, pipi, hidung.

      Delete
    2. pkai berus lain boleh x? :O

      Delete
    3. Guna berus gigi lah lembut Kak Lya. Kalau gune berus sabut mah tertanggal terus hidung

      Delete
    4. berus hidung pun boleh kak lya muahahhaahahaha

      -EFG012

      Delete
  13. whitehead pun boleh ke? nak cubalah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba la aina.. Nanti bgtau k..

      Delete
    2. Whitehead baru dengar tak tahu apa tu

      Delete
    3. siyes la abg arz xtau whitehead tu apa..

      Delete
    4. kc pun tak tahu. ish ishh #sadis

      -EFG012

      Delete
  14. make sure berus gigi tak keras sgt nanti liang roma cepat mmbesar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Guna berus gigi yg keras mau tercabut terus hidung!

      Delete
    2. make sure bulu berus gigi tu medium or soft. jangan hard hahaha

      -EFG012

      Delete
  15. Elok sangat tu.. lepas gosok hidung... gosok pulak gigi , lazat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan tulis guna berus gigi lama tu abg nizam

      Delete
    2. eloknya guna berus yg baru dan lembut.. kulit muka tuu

      Delete
    3. Betul tu pcl. Kulit muka sensitip... kena guna yg baru..

      Delete
    4. hahaha,.asingkan la berus tu..

      Delete
    5. lazat sehingga menjilat berus itu. #eeuuwgelipulakaku
      hahahaha

      -EFG012

      Delete
  16. nak cepat lagi guna berus sabut je.. EFG 009 kata lah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. berus sabut.. hahahahabaha.....
      berus kain pun boleh...

      Delete
  17. petua yang murah, cepat dan mudah!

    ReplyDelete
  18. baking soda? alaa malas nak g beli hahahaha

    -EFG012

    ReplyDelete
  19. Rasa macam nak cuba pula.

    ReplyDelete
  20. pernah buat. perghhh . pedih pilu semua ada. sebab tonyoh sekuat kuatnye.

    ReplyDelete
  21. EFG043.. nak try ke tak ye... hehehe

    ReplyDelete
  22. aikk leh ye.. wahhh cm nk try lah..

    ReplyDelete
  23. hahahhaha,, tak larat nak baca yg komennya, berdekah ketawe

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook