anizz sakura

Cabaran 30 Hari : Hari 14 : Cerita Kasut Saya

Sunday, September 14, 2014

Assalamualaikum.. hari nie lambat update pasal task.. semalam kemain cepat update.. hahah... blur sebenarnye dengan tajuk nie.. huhu.. kasut ye.. urmm kalau kasut sukan tu anis takde.. anis banyak kasut flat je.. kasut wedges ade la satu dua.. huhu... harga pun biase2 je.. tak mampu woo nak beli mahal2..huhu... anis suka window shopping ,tengok kasut2 kat kedai mahal2.. cantik2 kan.. geram je.. anis selalu  beli kasut dekat pasar malam pun ade..yang jual selonggok tu..hahah.... selonggok pun cantik2 jugak.. kalau pandai jaga, memang tahan lama.. hihi.. kalau mahal2..anis suka simpan je.. buat pakai dalam rumah.. hihi... kasut sukan last anis ade, mase belajar dulu.. hihi..lepas tu dah rosak terus tak beli2 dah.. haa nampak tak anis selalu tak beriadah kan..hahah... malu sebenarnye nak tunjuk kasut anis.. anis ambik kat google la ye.. lebih kurang cmnie la kasut anis.. hihi.. kalau dah ade fulus lebih dalam tangan, nak beli rak kasut...nak letak kasut anis sorang je dalam tu,, boleh beli banyak2..hahahha....

ehsan incik google

ehsan incik google





haa lebih kurang macam nie la pattern yang selalu anis beli.. mesti ade reben.. hahah... kalau takde reben... nak yang baldu..hihi... atau pun kosong je.. okee tamat task 14.. tunggu task esok pulak..anis nak buat surat untuk sape ye.. hihi..

You Might Also Like

10 Pengulasan

  1. sy sjk ad anak ni pn lbh ske yg flat.hehe

    ReplyDelete
  2. kekadang pakai yang simple pon dah ok dah. selesa dipakai

    ReplyDelete
  3. ain pun dah suka flat shoes skrg ni.tapi selalu gagal memilih saiz yg padan.lepas tu sakit kaki.hehe

    ReplyDelete
  4. i suke flat shoes..
    tak boleh tahan kalau pakai heels..xtahu nak bagi ase perasaan suka kt heels tu cmn..
    selalu pakai asyik sakit je

    Bermasker dihujung minggu dengan ALFALFA COMPLEX

    ReplyDelete
  5. lebih kurang jek taste kite.. tapi sejak ber anak ni..sarung je mana sempat..tapi heels memang tak masuk senarai la

    ReplyDelete
  6. Baru berjinak pakai tapi jarang nak pakai hahaa

    ReplyDelete
  7. wahhh samelah...akak pon kalau ballerina suke yang baldu dengan ade reben...tpi akak ganas, cepat giler ballerina akak rosak...last2 pakai sport shoe jugak balik...heheheh :D

    ReplyDelete
  8. salam. sy pulak lebih gemar pakai wages..biasala orang terlebih tinggi ni haha

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook