anizz sakura

Cabaran 30 Hari : Hari 22 : Destinasi Percutian Impian

Monday, September 22, 2014

Assalamualaikum semua... cuaca tempat anis hari nie mendung je.. macam suruh tido je kan..hahah... tajuk cabaran ni makin lama makin buat anis suka berangan ke tempat2 best la pulak..hadoiii... sape nak bawak nie..huhu... sebut pasal percutian.... minda anis keluar mentol terus,... terbayang KOREA SELATAN..yeahhh... memang anis nak pergi sane.. kalau ade rezeki,nak honeymoon dekat Korea.. romantikkk sangat...hihi.. ape kata kita layan gambar je hari ni..tengok keindahan di sana.. hikhik... sumber gambar nie anis google je..hihi... *sambung berangan*  ^__^








memang rambang mata betul tengok pemandangan kat gambar nie kan.. harap satu hari nanti dapat la jejak ke korea dan dapat feeling2 romantik macam dalam drama..kih3... bila tu?? time ade rezeki nanti... semoga tercapai la kan impian ni.. kalau tak tercapai pun takpe... dalam Malaysia kan ade pulau perhentian..hikhik... oke babai :D

You Might Also Like

9 Pengulasan

  1. jom kita pergi korea same same sbb ida pun nak pergi! HHAHAH ehh silap mari berangan bersama sama ;p

    ReplyDelete
  2. Saya pun berangan nak ke korea :) Cantikkan tempat2 kat sana.... Jom berangan bersama....

    Jika sudi singgah ke blog saya
    http://ummirdinacong.blogspot.com/

    TQ Anis!

    ReplyDelete
  3. ni yang buat semakin tabah CT nak menabung ke sana ni.. tergoda lagi dengan gambar gambar yang Anis tayang. jom menabung ke Korea hihi..

    ReplyDelete
  4. cantik...sangat cantik ciptaan tuhan, jika dapat p bersyukur sangat. jom kita minta abg ben buat lawatan ke korea utara nak.. moga kesampain untuk berbulan madu kat korea ya..

    ReplyDelete
  5. anizz, akak pon... palinng suka gambar kedua dengan keempat tuh...memang akak nak sangat pergi dua tempat tuh...yang gambar kedua tuh nami island kan? yang keempat tuh akak tak pasti...tapi memang cantik sangat2 kan.... semoga impian anizz dengan akak sama2 tercapai! amiinn :D

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook