anizz sakura

Keyword Nuffnang Hari ini 2

Monday, September 15, 2014

Assalamualaikum.. hari nie tetibe terajin pulok... tengok nuffnang.. so pegi la cari keyword hari nie pasal ape kan.. so nie la yang terjadi... di tangga pertama memang sedia maklum kata semangat..keyword sejak beberapa bulan dulu.. tak pernah bertukar..hihihi... tapi di tangga kedua tu... gambar jodoh..errrr... sape pulak la yang cari jodoh nie kan..hahahha... haa lepas tu cer tengok yang dekat bawah sekali.. ade pulak madah perkenalan..hahah... kelakar pun ade.. haaa sape nak berkenalan dengan anis nie..cepat2 anis nak kenalkan diri nie..hahahha.. gurau2.. sape la nak kenal kita yang tak femes nie kan..hikhik.. tapi keyword hari nie betul2 buat anis tersenyum je.. hihihi... wink wink.. ^_^



p/s : sesiapa yang follow blog anis tu..nanti anis follow back eh.. tertangguh banyak dah nie.. nanti anis cari korang oke.. lots of leb leb leb.. babai.. :D

You Might Also Like

11 Pengulasan

  1. erk,gambar jodoh??haha..sape la yang search tu

    ReplyDelete
  2. gambar jodoh dia ada kat blog ni gamaknye..jeng jeng jeng..hahaha

    ReplyDelete
  3. keywords ni kekadang pelik2 pun ada .. hihi

    menabung malam..

    ReplyDelete
  4. gambar jodoh? sapa yg cari jodoh kat blog aniz tu hehe

    ReplyDelete
  5. mmg ada keywords yg pelik2 ni . layan je la h ...

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan,

    jemput ke blog saya, kisah saya dalam menurunkan berat badan serta bekerja dari umah dengan dua anak lelaki yang comel.

    thanks

    ReplyDelete
  7. hahahha...lawak! hati2 aniss, ade yg memerhati! kehkehkekhkeh

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook