anizz sakura

Cabaran 30 Hari : Hari 2 : 5 Cara Memenangi Hati Anda

Wednesday, September 03, 2014

Assalamualaikum.. task kedua pulak ye..di hari yang sama..hihi.. jangan marah kengkawan.. bukan senang anis nak share siapa anis nie.. nie la peluangnye.. nanti2 kena scroll bawah2 nak tau sape anis..kan susah.. so meh la baca sikit sapa anis nie..hihi... thanx selalu singgah ye kengkawan2.. jasamu tetap ku kenang dalam doa ku.. ecewahh... haa cara nak memenangi hati anis?? senang je... mudah sangat2... :)


abaikan pipi kembung tu..hahah..

5 Cara : 

1) Buatlah anis ketawa.. anis memang suka orang yang happy go lucky nie.. lagi2 buat lawak.. anis cepat la tertambat hati padanya..ecewahh.. tak kira lelaki atau perempuan..

2) Anis suka pada orang yang tidak mungkir janji.. anis tak suka sangat orang yang banyak tabur janji..at last, terlupa la.. tertinggal la.. dan banyak lagi "ter" nya.. haishh.. pengalaman masa lalu banyak memberi pengajaran..

3) Seseorang yang tetap imannya atau tetap pendirian.. tegas tapi dalam masa yang sama nampak kelembutannya.. paras rupa nombor dua.. yang penting hati tu tetap ye.. bila jumpe orang camnie..cepat melting..hahahha...

4) Sentiasa ada masa anis nangis, ketawa, muram, gedik2.. haa semualah.. hihi.. bila diperlukan, si dia ade je membantu.. salute.. :)

5) Ikhlas dalam hubungan..tak kira persahabatan atau hubungan yang ehemmm.. ehemm.. hihi...


Nie la mudahnya.. ade yang rase anis cerewet ke??hihi...

You Might Also Like

6 Pengulasan

  1. oohh... bocor rahsia anizz dah... hihi

    ReplyDelete
  2. Ok nnt dah jumpa Kak geletek tak henti2 biar Aniss ketawa sakan

    ReplyDelete
  3. akak sukaaaa orang buat lawak jugak. kalo talk about my dream guy pun memang nak yang funny. tapi bukan spesis yang tak ambil serious semua perkara sebab suka main-main.

    ReplyDelete
  4. Ena suka buat org ketawa tauu even diri sendiri terluka... meh meh meh.. ekekek

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook