anizz sakura

Giveaway 2014 Mialiana.com

Saturday, September 20, 2014

Assalamualaikum.. :)



Giveaway 2014 Mialiana.com bermula pada jam 8.30 pagi 20 September 2014 hingga 11.59 malam 30 September 2014. Menawarkan hadiah yang bernilai RM1,495.80 untuk dimenangi. Senarai hadiah ada di SINI.

Semua blogger dijemput join untuk menyertai Giveaway ini.

Syarat-syaratnya :

1. Wajib Follow Blog Sponsor
MiaLiana Aynora SewaKeretaSabah ProvideNetwork TengkuButang IeyzartdSyahieyr FuzaMusa YatiAdam ZafirahZarrae Cekelatmanih DayangDeno EngkuMuzahadin PetakBunga AinimRashihah KaryaMahirah Azhafizah Zaidalifah FatihahFazlin FatinFarhanah NiaEmkay SyiraLokman

2. Wajib Like Fanpage Sponsor


3. Buat entri bertajuk Giveaway 2014 Mialiana.com
4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI

40 pemenang bertuah akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 10 Oktober 2014.

Good luck!

klik pada banner untuk join....

You Might Also Like

16 Pengulasan

  1. selamat ber 'GA'. Good Luck ya. hehe

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya anizz
    dah tengok tadi tapi belum join

    ReplyDelete
  3. gud luck adik manish..

    ReplyDelete
  4. Good luck Anizz..menabung ni :)

    ReplyDelete
  5. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi

    ReplyDelete
  6. Dari segmen yang sama... saya singgah n follow sini :)
    http://cahayakasih90.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  7. Good luck! Datang terjah dari segmen yang sama.. :)

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  8. Singgah dr GA yg sama...moga berjaya

    http://ummi2m2s.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  9. Singgah sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete
  10. Blogwalking dari segmen yang sama.. Done follow.. All the best.. Goodluck.. :) http://sisnurul92.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  11. all the best..:)

    http://ciksitionline.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  12. Salam, shad blogwalking dari ga yang sama sambil menabung sini :D
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  13. dr segmen yg sama .. done follow... jom singgah http://mayangbakingmadness.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  14. singgah sini
    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook