anizz sakura

Segmen Ben Ashaari : Impian Ku, Seorang Blogger

Thursday, September 11, 2014



klik Banner untuk join..
Cepat cepat join.. sebelum tamat... ^__^


Assalamualaikum semua.. selamat pagiii.. pagi nie anis bukak fb.. tengok abang ben kita nie buat segmen... terus nak join.. hikhik... tak sabau nak baca yang lain2 punya.. first time join segmen nie.. dulu2 baca je orang punye.. huhuhu... nak cerita jugak nie impian ku.. :)

Nama Diberi Noor Annisa Bt Mohd Adnan.. umur 22 tahun pada 29 September 2014 nanti.. hikhik.. so lebih dikenali dengan panggilan anis.. anak sulung dari tiga beradik.. perempuan tunggal dalam adik beradik.. dan seorang yang obses dengan kaler purple.. hihihi...

Kelebihan blog anis... errrr blog anis nie blog picisan je.. anis ade bagi beberapa tips dan blog anis nie blog personal..dah tentu cerita pasal life anis je kan.. anis banyak jugak share resepi orang nogori sombilan.. haa boleh search ye.. dan alhamdulillah kawan2 masih setia berkunjung ke blog anis..walaupun trafik tak berapa tinggi..hihihihi... so anis akan sentiasa telus dalam penulisan anis.. supaya hari2 ramai je singgah blog anis.. baru meriah.. mai mai datang blog anis.. :) jika ada nak tegur, just tegur dengan cara baik dan anis akan memperbaikinya.. simple.. ^__^

Impian anis bila jadi blogger nie... tujuan utama sebenarnye... anis just nak baca kisah orang lain.. info2 berguna.. tips kesihatan.. kerjaya orang.. semua tu sumber inspirasi.. ade mulut2 kata jadi blogger nie buang masa, so anis bukak blog nak tau betul ke tanggapan orang tu... dan selama hampir 4 tahun buka blog, anis tengok ukhwah antara blogger2 lain..memang ngam.. tak buang masa macam mulut orang tu... dan bila dah jadi blogger, anis impikan sekali kawan2 yang ramai.. dikenali ramai. mana lah tahu kan dapat jadi pengacara macam hanis zalikha.. ehh...hahahha...

oke la..serba sedikit pasal anis..hikhik.. haa cepat2 join.. segmen tamat 8 malam nie je taw.. jangan lepaskan peluang oke.. :)

You Might Also Like

53 Pengulasan

  1. Salam Kenal! Selamat Berblogging, Chaiyok!

    ReplyDelete
  2. Good Luck, semoga impian tercapai ... ehehe, xper. tapi kenapa eh x leh nak komen, cam pelik jew..

    ReplyDelete
  3. Anis...biarlah orang nak cakap apa...yg penting Anis sendiri tahu hala tuju Anis...

    ReplyDelete
  4. insyaallah ada la rezekinya itu....:)

    ReplyDelete
  5. Selamat menjayakan segmen Ben Ashaari Impianku Seorang Blogger.

    Moga apa yang diimpikan tu jadi kenyataan, in Sha Allah.

    www.hasrulhassan.com

    ReplyDelete
  6. Selamat bersegmen .......Muda lagi tuu byk lagi yang Aniss dapat belajar hehehe ..

    ReplyDelete
  7. Kotex untuk Aniss ,\,Happy blogging

    ReplyDelete
  8. semoga sukses sebagai blogger.. Salam kenal dari alin :)

    http://alindanblog.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  9. happy birthday in advance. hehe

    ReplyDelete
  10. Salam kenal adik manissss. singgah dari segmen yg sama :D


    http://rusukiri.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  11. minat purple eh? Patutlah penuh kelopak kelopak mawar purple kat blog you... comel.. salam perkenalan...

    ReplyDelete
  12. menarik...bile baca.erm..teringin nk join.tp mcm x pndai je..nk create ayat.:)

    ReplyDelete
  13. Semoga dengan berblogging, ni hubungan sesama blogger terjalin mesra :)
    Ros singgah sini dari segmen yg sama :)
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  14. kang aniz ganti tempat hanis zalikha, kesian pulak dia tak boleh carik makan.. hikhik

    ReplyDelete
  15. datang lagi sini,kali ni tuk segmen ben plak hehehhehe

    ReplyDelete
  16. amin..selamat bersegmen ya dear :))

    ReplyDelete
  17. salam perkenalan, happy blogging ! :)

    http://hati-qaseh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  18. terma kasih singgah belog kiter...salam pekenalan

    ReplyDelete
  19. hi..salam kenal..membalas kunjungan..nak follow sini la..

    ReplyDelete
  20. SELAMAT BERSEGMEN. saya follow sini :)))

    http://najlamohayidin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. salam kenal dari segmen..follow you yeahh!^^

    ReplyDelete
  22. Semoga suksess

    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  23. Moga impian Anis menjadi kenyataan yer ^_^

    ReplyDelete
  24. Assalammualaikum... datang daripada segmen yang sama, suka dapat berkenalan dengan anda : Segmen Ben Ashaari : Impianku Seorang Blogger

    mselim3

    ReplyDelete
  25. akak datang dari segmen yang sama sayang...

    ReplyDelete
  26. Salam perkenalan.. kunjungan balas dari segmen yg sama ;)

    ReplyDelete
  27. Assalam,
    salam perkenalan..
    saya blogger baru..
    jemput singgah yer :
    http://aryshafayyadh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  28. Semoga impian akan tercapai dengan segala usaha yang ada, insyaallah akan berjaya :)

    Semoga Segmen Impianku Sebagai Seorang Blogger Memberi Manfaat buat Anda..
    Sekarang kita sudah boleh memulakan langkah, menuju kepada impian. InsyaAllah. - www.kizmyself.com -

    ReplyDelete
  29. Acik singgah jenguk kawan lama..good luck ye

    http://acikwatie.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html

    ReplyDelete
  30. happy bersegmen :)

    http://missmyselfcorner.blogspot.com/2014/09/impianku-seorang-blogger.html

    ReplyDelete
  31. haah nama kita sama :) hehe
    happy segmen !

    http://missmyselfcorner.blogspot.com/2014/09/impianku-seorang-blogger.html

    ReplyDelete
  32. salam kenal ^^

    semoga segala impian akan tercapai,amin~

    org negori mesti pandai buat masak lomak cili api ^^

    ReplyDelete
  33. Salam ukhwah fillah
    Ade singgah balas kunjungan....

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  34. singgah ^^

    www.dayangdeno.com

    ReplyDelete
  35. wow bday diaa nak dekat dah.. hihi
    akak tak sempat nak join segmen ni dah habis..

    ReplyDelete
  36. Semoga segala impian tercapai..salam kenalan dari CP

    ReplyDelete
  37. Blog comel..kemas je..
    Salam ukwah dr saya..done follow..
    Jemput ke blog saya..
    tellingstory11.blogspot.com

    ReplyDelete
  38. salam kenal.. thanks singgah blog kasih..

    ReplyDelete
  39. selamat berblogging
    blog walking dari segmen yang sama :)

    www.therylisanurulain.blogspot.com

    ReplyDelete
  40. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook