anizz sakura

Cabaran 30 Hari : Hari 9 : 5 Lelaki Yang Menarik Perhatian Anda

Tuesday, September 09, 2014

Assalamualaikum semua... dah sampai ke cabaran 9 kita kan.. cepat betul.. hihi... tajuk hari nie.. errr... subjektif la.. huhu.. bagi anis la.. tapi kalau nak ikut perfect.. nak hensem macam nabi yusuf.. hihi..berangan anis.. akhlak macam nabi muhammad s.a.w.. tapi tu angan2.. kalau satu hari nanti dapat,. alhamdulillah... heheheh.. *maluuu* manusia mane ade perfect kan.. :)

Haa meh anis nak bagitahu la kan.. ehem ehem ehem.....*sakit tekak tiba tiba* hahhaah...

ehsan incik google
Ni laaaa...hensem tak?? hihiii... dari kecik sampai ke besa anis minat si Fahrin Ahmad ni taw... hensemm.. kawan2 selalu cakap, dah takde artis muda ke kau nak suka...?? si Fahrin jugak minat.. hahaa... anis pon tak tau kenape suka sangat... suka tengok muka dia... ade sape2 kenal fahrin ahmad tak?? kirim salam eh.. hahah... buat anis jatuh tangga je tengok muka si dia.. hahaha... *poyo datang dah anis* ehhh oke oke berbalik kepada task ...

anis sukaaaaaa......

1) KENING & JANGGUT  - anis suka pandang lelaki yang kening tebal nie.. tapi takde la tebal sangat... yang sederhana tebal.. ala ala si fahrin tuuu... hihihi... suka lelaki janggut sejemput tu..hihihi..

2) SENYUM- lelaki kan ade yang jarang senyum.. tapi bila dia senyum,, perghh memang menawan.. hihi...tak suka cover macho...

3) TEGAS - haa nie suka.. nampak kepimpinan dia... bagus2... yang jenis nie memang nampak gentlemen.. hihihihi...

4) SADO - haa yang nie best.. rase diri selamat taw bila disampingnye..haa gittew.. hihihi... tapi tak suke yang over sado.. yang nampak macam ape dh tu.. tu bukan nampak hero.. lagi anis takot.. hihihi... maaf abang abang sado..

5)  SUKA BUAT LAWAK - haa yang nie best..kalau nak sedih laa,.. memang tak jadi.. ade je yang menghiburkan.. *wink wink*

TAPIIII..... yang paling penting sekali.... pegangan dalam agama la yang menjadi pilihan paling utama.. itu menjamin kita taw.. hihi.. asalkan sedap mata memandang anis oke je.. hihi.. anis pun bukan sempurna sangat kan.. cukuplah yang sederhana.. :)

You Might Also Like

23 Pengulasan

  1. Minta gila dengan fahrin ni juga..hihi..^_^

    ReplyDelete
  2. Fahrin ahmad saya tak kenal tapi fahrin fizzy saya kenal ... hihihi... abam sado gitu ;p

    ReplyDelete
  3. ni kategori dalam negara..kalau luar negara akak minat sapa?hehehehehehehehe...lol!

    ReplyDelete
  4. amboi abg fahrain rupanya, hehe...cayalah Anizz... :)

    ReplyDelete
  5. Aaauuuummm sama la.. suka lelaki sado.. tp jangan terlampau sado..

    ReplyDelete
  6. abg sado!!!teringat hero cerita rindu awk 200%..hehe

    ReplyDelete
  7. anis macam kawan zizie. dia tu, gilakan fahrin ahmad.. siap photoshop gambar dia letak sekali ngan FA.. dah la photoshop fail.. hahahaha..

    ReplyDelete
  8. hensemnye fahrin!!! :))

    nini data g klik2 iklan

    http://www.ninibizshop.com/2014/09/kebaikan-meal-shakes-shaklee-untuk.html

    ReplyDelete
  9. waaa suka fahrin ke.. ni mesti tak tinggal tengok cerita kul 7 ni..

    ReplyDelete
  10. Fahrin handsome, tapi tak minat dia lah :p *jangan marah. hehe

    ReplyDelete
  11. Ramai perempuan suka lelaki yg pandai buat lawak :)

    http://nurulzayani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. yang macam Kapten Zill Faezrul....huhu :p

    ReplyDelete
  13. salam. ada janggut sy suka hehehhehe

    ReplyDelete
  14. amboi banyak jugak ciri2nye tuh.. hehe

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook