anizz sakura

Cabaran 30 Hari : Hari 15 : Surat Untuk Seseorang

Monday, September 15, 2014

Assalamualaikum semua... haiiiii... hari nie task agak mencabar.. nak tulis surat untuk sape eh.. hihi.. nak kasi kat kekasih takdak pulak.. nak bagi surat dekat parents maluu pulak.. dekat adik2..lagi la maluuu....hihi... errr...nak bagi kat sape eh?? oke la nak bagi seseorang yang iri hati kat kite boleh tak? hihi... surat nie bukan nak menyalahkan orang lain.. dan anis redha kalau ini ketentuan Allah.. dan anis satu keluarga terima seadanya.. nebess laaa..huhu..

oke... salam insan disana... semoga Allah limpahkan hidayah dan rahmat ke atas kamu.. setelah apa yang kamu buat pada kami, kami redha.. mungkin ini ujian dari Allah untuk kami.. cuma, kami hairan melihat kamu yang tidak habis2 dengkikan kami.. kami tidak la sekaya kamu.. kami tidak ada kenderaan hebat macam kamu.. rumah kami tidak segah kamu.. tapi still kamu iri hati.. cerita yang buruk2 pasal kami pada orang.. dan Alhamdulillah, Allah masih sayangkan kami.. diberikan kami kesihatan yang baik.. ini mungkin kifarah kami.. tapiii kami berharap kamu berubah kerana makin hari umur kita makin meningkat dan kematian begitu hampir dengan kita.. semoga kamu bahagia dan tinggalkan kerja kurafat dan syirik tu kerana kelak akan memakan diri sendiri sekian..ok baiii... 

p/s : hanya anis dan family tahu siapa "KAMU" tu.. semoga kalian semua yang singgah di blog anis sentiasa dalam rahmat Allah..aminn.. ^^,

okee done task hari nie.. tunggu esok pula.. :D

You Might Also Like

9 Pengulasan

  1. http://madey09.blogspot.com/ done follow ya

    ReplyDelete
  2. kita doakan sesuatu yg baik akan berlaku; sentiasa mendoakan yg baik2 untuk sesiapa saja terutama mereka yg disayangai. Semoga Allah merahmati.

    ReplyDelete
  3. Allah hanya uji insan-insan yang mampu dan tabah...Alhamdulillah, Anizz insan terpilih..semoga Allah merahmati kamu sekeluarga Anizz..

    ReplyDelete
  4. salam dear. alahaii...sedih baca surat tu bha :(

    p.s menabung mayfair bodyline :))

    ReplyDelete
  5. Selamat memenuhi cabaran Anis.. ramai juga blogger yg joint Cabaran 30 entri ni ye :)

    ReplyDelete
  6. selagi org tu tak puas hati selagi tu dia iri hati.
    apa yg bole dibuat kena sabar je :D

    meh tgk surat sy plak:
    http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/09/cabaran-30-hari-hari-15-surat-kepada.html

    ReplyDelete
  7. semoga tabah hadapi ujian... InshaaAllah di lindungi sentiasa..

    ReplyDelete
  8. berlindung pada Allah semua yang pasti ok. banyakkan berdoa kerana doa itu senjata orang mukmin. Jangan mengalah dalam berdoa

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook