anizz sakura

Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA!!

Saturday, September 27, 2014

Assalamualaikum... dengar je paris.. mata yang kuyu nie boleh membesar dua kali ganda..hahah... anis memang suke eiffel tower nie.. siap berangan lagi dengan kawan anis nak pegi sane..hikhik... kali nie giveaway kak aisya buat hadiahnye memang super power la.. keychain original from Paris!!.. suke... kalau menang best tu...hikhik... ehh terlebih pulak mukadimah..hahah.. meh meh kita meriahkan giveaway nie.. mana tahu ade luck korang kan.. besttttt tuuu....  ^__^


klik banner untuk join :)

TAMAT : 28 OKTOBER 2014

haa nak tengok tak hadiahnye ape?? meh scroll sampai bawah.. anis eksaited..kalau ade rezeki menang memang best..hikhik.. boleh jeleskan bff anis tu kih3.. jahatnyee kann..huhu...





haa banyak tak hadiah... ade keychain paris untuk 20 pemenang, 3 poskad paris dan 3 maps paris.. haa cepat2 join... :) okee maaf ye.. dan mangsa tag anis adalah....



You Might Also Like

17 Pengulasan

  1. singgah sini dari segmen yg sama :)

    good luck!!

    ReplyDelete
  2. anis ayu join jugak
    gud luck ok
    http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/09/paris-souvernirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen n gud luck. singgah dari segmen yang sama.

    ReplyDelete
  4. best of luck! =)

    http://coretancikfafa.blogspot.com/2014/09/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete
  5. Good luck.. join juga GA nih..

    ReplyDelete
  6. http://fuzamusa.blogspot.com/2014/10/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html
    dah join juga

    ReplyDelete
  7. datang berkunjung dari GA yg sama
    Jemput singgah From FAMF Tower

    ReplyDelete
  8. Good Luck..
    singgah dari Segmen yang Sama
    http://khudri2337.blogspot.com/2014/10/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete
  9. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  10. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  11. xdan nk join wehh...huhu,,gud luck..

    ReplyDelete
  12. Singgah sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete
  13. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook