anizz sakura

Cabaran 30 Hari : Hari 25 : Berita Terkini Hari Ini Yang Anda Baca

Thursday, September 25, 2014

Assalamualaikum semua.. berita terkini yang anis baca.. haa takde la terkini sangat.. tapi info terkini yang anis baru je baca pagi nie.. memang terbaik la.. anis baca di group DIET ATKINS.. group nie memang best.. banyak petua dan pastinya pasal diet protein.. anis dah join group nie beberapa bulan yang lepas.. memang terbaek.. sindiran2 dan kata2 pedas yang .. bukan mengutuk ke apa..tujuan untuk beri semangat.. memang group terbaikk.. :) so sesuai dengan tajuk nie.. anis nak share something yang berguna untuk semua jugak..dan diri anis sendiri.. di harap dapat membantu.. :)




hurmm bahaya kan?? takutnyee.. anis pon sedang mengurangkan berat badan nie.. semakin gebus dah nie.. pipi still maintain gebus macam banyak makan yis je..hahah... okee sampai nie dulu cabaran hari nie.. semoga bermanfaat untuk semua.. :)

You Might Also Like

11 Pengulasan

  1. yelah,kalau dah terlalu obesiti memang sangat bahaya..

    ReplyDelete
  2. ooo ade join jugak awal tahun lepas..
    igtkan nk amalkan la...
    tau2 je prgnnt...
    aishhh nasib la xteruskan

    ReplyDelete
  3. diet jangan tak diet..hehe
    jangan lupa pegi gym sekali :)

    ReplyDelete
  4. Xpe nk mkn sedap tp kena selalu aktif,bersenam.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak setuju dengan ain. tapi itulah, akak bila makan sedap,..bersenam tu tak de kat hujung.

      Delete
  5. Takunyerrr ..kena banyakkan bersenam dan amalkan pemakanan sihat ..

    ReplyDelete
  6. Sambil gerak-gerak depan komputer (kononnya exercise) akak tag Anis :)
    Versatile Blogger Award #2

    ReplyDelete
  7. amalkan pemakanan dan gaya hidup yang sihat :D

    ReplyDelete
  8. Obesiti masalah utama sekarang ni. Terutama obesiti kanak-kanak. Banyak penyakit. 13-14 tahun dah ada darah tinggi kencing manis.
    Jadi, mari amalkan gaya hidup sihat :)


    Jom join giveaway :)
    http://thehealthinspector.wordpress.com/2014/09/22/saya-nak-sihat-giveaway/

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook