anizz sakura

Demam Bila Internet Buat Hal

Monday, February 09, 2015

Assalamualaikum..

hollaa..selamat pagi... dugaan seorang blogger bila internet buat hal..aiyooo... tahap kesabaran amat diperlukan.. tapi takdelah sampai demam kan..hahha.. ayat propa je tu..hahaa. maaf eh kalau ayat tunggang terbalik.. gini la kalau update through fon..maaf jugak tak dapat blogwalking mcm biase..soriii.. hihi.. nak buat cemane.. tangan gatalllll sesangat nak update sesuatu..hahahaha... have a nice day kawan2 semua..
happy blogging !!
posted from Bloggeroid

You Might Also Like

40 Pengulasan

  1. Kalu internet buat hal... Tulis pakai surat... he he he..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi.. payah pulak nak cri merpati tlg send surat..hahha...

      Delete
    2. buat pe lah susah2 nk tulis pakai surat..taip je kat dalam microsoft tu :-)

      Delete
    3. Kena panggil Siti Yang Menaip! He He He...

      Delete
    4. ahahaahah..bijak..bijak..good idea

      Delete
    5. Kihkihkih tumpang gelak jelah kat sini,...tak pasal2 kena panggil Dak CT :)

      Delete
    6. Sebab CT je yang rajin menaip... Ha Ha Ha...

      Delete
    7. uhhhuuuuk uhuuuuk.. pakai typewriter hahaha..

      Delete
  2. Betul2.. dugaan betul kan?.sabar je laa..

    ReplyDelete
  3. zaza pun boleh pening kalau masalah internet huhuhu..

    ReplyDelete
  4. Data fon kak irra pon dh hbs. Kat umah xpe ada streamyx. Ini klu streamyx buat hal. Pening palo den

    ReplyDelete
    Replies
    1. nie anis ade problem dengan streamyx dh nie..meranaaa

      Delete
  5. Huhuhuhu sodihhhnyer..kak lya pon sodihh lappy demam huhuhuu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kite sme2 sedih kak lya..huhuhu

      Delete
    2. Boleh geng ni. Sorg lappy demam sorg tenet demam. Hihi

      Delete
  6. kesiannya anis. bertahabahlah :D

    ReplyDelete
  7. bila internet buat hal,semua kerja yang berkaitan tak boleh buat..aktivit blog pun tertangguh kan

    ReplyDelete
  8. Ini baru lah namanya blogger tegar... terbaiklah anis. Semangat blogging kan ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengah ade mood memang semangat pcl..huhu

      Delete
  9. haaa kan.. blogger mmg xleh berpisah dngan intrnet..
    =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2.. boleh jadi separuh jiwa ku pergi..huhu

      Delete
  10. Salam singgah petang dik...nilah jugalah masalah yang selalu akak hadapi...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam... mne2 blogger mesti selalu kena cmnie kak..huhuhu..

      Delete
  11. hehe... mcm sama kes je kita ni? ;)

    ReplyDelete
  12. Sangat kental updet pki fon. Klu sy, thp kesabaran sy mmg xtggi. Huhuuu

    ReplyDelete
  13. kenapa dgn line internet tu aniss...dh habis kuota ke

    ReplyDelete
  14. kalau sis JM x dpat line tene mmg meroyan lah

    ReplyDelete
  15. biasa la klu internet buat hal ni ... blog tetap on .

    ReplyDelete
  16. Line internet meragam betul2 'mendidik' sabar. Tarik napas....lepas...tarik napas lagi,....

    ReplyDelete
  17. Hilang semangat nak berblogging kan..
    Kalau online by phone setakat update jer, malas nak berbw.

    ReplyDelete
  18. tulah kan anizz..memang demam bila internet buat hal..gatal ja tangan nak update blog guna hp..huhu

    ReplyDelete
  19. uish betul tu Anis.. xada internet tak sah. usually mmg kat rumah sajalah nak buat pape.. data fon mmg jarang sngt guna nak blogging o blogwalking.. sayang ooo ahaha.. harap streamyx sciput ni ajelah.. penang xdo unifi lagi..

    ReplyDelete
  20. " Bersabarlah..."
    Tetiba keluar lagu Selimut Tetangga.

    ReplyDelete
  21. aaaa memang geram kan klau internet buat hal atau line slow. nak update entry pun xleh.

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook