anizz sakura

WORDLESS WEDNESDAY : BILA MAHU BUAT?

Wednesday, February 04, 2015

Assalamualaikum..

benda dah ade.. tapi entah bile nak buatnye.. kek segera je pon..hahah... acah2 expert je nie.. jenama nie sedap tak?? sape pernah guna??huhu... 

happy blogging !! ^__^


You Might Also Like

36 Pengulasan

  1. instant je tu ani, buat cepat cepat. hahaha. jangan lupa hantar sepiring. heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah.. kemalasan melanda nie nani oiii...huhu

      Delete
    2. Rajin-rajin. Anta sini sama. Hihi

      Delete
  2. Huhu x pernh buat..tryla anis

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengah kumpul mase dan waktu nak buat..hahah...

      Delete
  3. jenama NONA pasti mempersonakan..dah buat gitau pcl eh..makan berjemaah !

    ReplyDelete
    Replies
    1. baikk nanti anis belanja gambar eh.. hihi.. :P

      Delete
  4. Salam kenal...;) singgah sini lepas baca review pcl...#done follow.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam.. dah follow back dh..tengkiu.. :)

      Delete
  5. adeh! ingat nono kat tb tu..hihi

    ReplyDelete
  6. dah..cepat2 buat then,up kat blog ea..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaAllah..akan diupdate nanti..hihi

      Delete
  7. wahhh bonde ada cuba brand ni buat tard nenas hasilnya mmg awesome...

    masak seperti seorang chef rasanya :) puji diri sendiri

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke bonde.. memang awesome la cenggini..hihi

      Delete
    2. Wahhh..boleh jadi chef aniss la pasni

      Delete
  8. wah, nak buat kek..ehem, jangan kasi lama..hehe..cepat2 buat anizz..kalau dah siap nanti up entri ya.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oke... kak wana.. akn dipercepatkn..hihi

      Delete
  9. sponge cake eh :D buat cepatttt :D kalau sedap, nanti balik malaysia, akak boleh angkut sini instant mix ni hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi... yela kot.. nanti nak cube nie.. nanti anis update kat akak oke.. :D

      Delete
  10. anizz, arz tak boleh komen bab ni. tapi kalau bagi makan sepinggan baru leh komen heee

    ReplyDelete
  11. hahah... aduhaiii nak kena bagi sepinggan jugak eh..huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sis JM nak gak..tapi bukan sepinggan ..satu slice pun dah cukup

      Delete
    2. Pos la kat sini sama...hahahaa....packing molek2...

      Delete
  12. Tak biasa dgn yg ni hehe..nk rasa bak sini sikit

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahakss...so get ready Anis..ramai yg menunggu nih heee

      Delete
    2. goyah jantung nie bile ramai request.. parahh...

      Delete
  13. tak tahula okay ke tidak.. tak pernah pakai instant adunan cemni.. Anis try then habaq mai jadi lagu mana..

    ReplyDelete
  14. Saya dulu ada beli benda macam ni tapi tak buat-buat sampai expired. hehe

    ReplyDelete
  15. Kalau tahap pemalas macam akak.
    Instant dok dalam kotak jugak lah gamaknye.

    ReplyDelete
  16. senang je nk buat kek kakniz. tgk je resepi yg ada. confirm menjadi. hehe

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook