anizz sakura

Putu Piring Yang Sedih

Thursday, February 26, 2015

Assalamualaikum..

aduhh macam mana la boleh lupa semalam wordless wednesday..haiyaa... so minggu ni takdak la wordless wednesday..hahaa... syok sangat cerita tudung aidijuma..sampai terlupa la pulak kan..hahah.. haa balik pada tajuk... semalam kan... pergi pasar malam *cehh pergi pasar malam pun nak kecoh* hihi.. tekak dah lamaaaaaaa sangat nak makan putu bambu.. ehh apesal jauh nau putu piring n putu bambu..hahha.. takdelah.. anis suka dua2 jenis tu tapi lebih suka putu bambu.. so semalam terjumpa putu piring..lepas rindu nak makan putu bambu.. balik rumah..dengan tak mandi..pi makan dulu.. dan rasa diaaaa...menangis gua cakap lu.. sebab ape nangis... sebab kureng sedap...huwaaa... tak puas hati... sedihnyeee... awat tak sedap ni... alaaa.. dan kelapa dia...aduhaii lagi sedih.. seciput tu je..alahaiii... sodeh la hati den ni.. hasrat nak feeling2 makan macam iklan kat tv tak tercapai.. sedihh.. sampai hati tuan kedai buat tak sedap.. sorii ni entry keciwa..hukhuk...sedihhh.. T__T


You Might Also Like

23 Pengulasan

  1. alahaiii kesiannya anis. buat sendiri lah baru puas hati. hahah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak buat sendiri tu malas.. Hahah.. Tau makan je.. Huhu

      Delete
  2. nampak dah menyelerakan...alahai pasar malam !! kesian nani

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nani ke anis? Hihi.. Salah masuk name ke typo ni pcl.. Hihi

      Delete
  3. biasalah..kalau bazar ramadhan lagi dasyat..kan2?

    p/s : Jom join segmen Bloglist Mac-April CN ~ http://www.cekgunorazimah.com/2015/01/segmen-bloglist-mac-april-2015-by-cn.html

    ReplyDelete
  4. bila kita teringin nak makan, n beli xsedap mula lah mood swing.. huhu

    ReplyDelete
  5. slah satu febret saya gak ni,, saya lebih suka putu piring dari putu bambu coz putu piring dia tebal,, inti banyak dan kelapa segar,, first time ke beli tempat tu anizz annisa,, mesti lepas ni dah tak beli lagi dah hihih,,

    ReplyDelete
  6. dlu selalu mkn . da lama dah x merasa putu mayam

    ReplyDelete
  7. nampak macam sedap je kak niz hahaa

    ReplyDelete
  8. hi salam kenal.. im follower 555.. cantik no ni.. putu piring kurang skit.. kalo putu mayam nyum2 sedap...

    ReplyDelete
  9. tros putus selera .. huhuk..
    xpe lain kali beli kat tmpt lain pulak..

    ReplyDelete
  10. Rupa dan menarik, tapi rasa out... putus selera...
    Nanti mesti jumpa yg sedap...InsyaAllah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  11. memang rasa sakit hati kalau tengah kempunan tetiba x sedap..huhu by the way dayah suku putu piring lagi dari putu bambo..hehe

    ReplyDelete
  12. ciannya anizz..alolo..jangan sedih-sedih dik..nanti beli lagi putu piring yang sedap..

    ReplyDelete
  13. kak wana tak penah makan putu piring ni so tak tau apa rasanya..rasanya tak jumpa kuih tu disini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap kak wana.. Nanti dtg semenanjung kak wana rase ye.. Sedap taw.. Yg dlm gambar nie je xsedap.. Hahah

      Delete
  14. Anisss...feberet kak lya jugak putu bambu ..dapnyerr putu bambuu..kalau putu piring kat sini warna kuning,.kak lya kureng sikit hehehe

    ReplyDelete
  15. x pernah mkn pitu bambu or putu piring so tak leh nk tahu kesedapan kuih ni..kiranya anis mmg suka sgt kuih ni kan..hanya sorg suka mkn je leh tahu sedap ke tak tak..kalau sus JM ni semua sedaplah rasanya :-)

    ReplyDelete
  16. alamak kureng sedap ka ? huurm akak dahla suka putu piring dalam banyak2 putu.. ahaha
    jangan salah sebut kang bunyi kutu hehehe..

    ReplyDelete
  17. aina lebih suka dgn putu piring ni. dekat dg rumah aina ada yg jual tapi barisan selalu Q je.memang sedap lah

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook