anizz sakura

Yang Rajin Komen Blog Qaseh Ku - JANUARI 2015

Tuesday, February 03, 2015

Assalamualaikum..

wahhh dah masuk bulan februari dah kite.. sekejap sangat rase.. ape aktiviti korang hari nie.. ?? okee laa..setiap awal bulan baru.. macam biasa la.. nak ucap terima kasih dekat yang rajin singgah rajin komen... rajin stalker...ehhh..hikhik... semua anis hargai sangat2.. dan kepada follower baru..selamat datang ke dunia QASEH KU.. semoga kita boleh frenz forever..ihikk.. oke laa... nie antara yang rajin komen blog anis bagi bulan januari.. terima kasihhh sesangat.. jom kita berkenalan dengan 10 orang sahabat anis yang hot kebabom nie.. :D


6) FARAH

TERIMA KASIH SEMUA YANG DATANG BLOG ANIS... datang la lagi ye..hihi... :D happy blogging.. ^__^

You Might Also Like

46 Pengulasan

  1. Dorang memang rajin... He He He...

    ReplyDelete
    Replies
    1. SS geng ngan ZF haaa dedua ni jgn memain..

      Delete
    2. hahha.. hbis berkecai kalau bom..huhu

      Delete
  2. Wahh tahniah smua..lya pun da trselit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak lya bz pon sudi trjah sini... tengkiu... ;)

      Delete
  3. Replies
    1. Nani..meh le..meh le..sis JM terima dengan hati terbuka :-)

      Delete
    2. haa tu kak JM dh ajak mai tu..hihi

      Delete
  4. Salam... walaupun saya bukan rajin mengomen saya tetap akan datang ke blog nih... jalinan ukhwah sebagai blogger yg tak terpisahkan...

    salam singgah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam, Najib juga blogger yg hebat kerana ramai peminat termasuklah JM :-)

      Delete
    2. btl2.. blogger hebat jugak.. kne contohi kalian berdua nie... ;)

      Delete
  5. hai anissa! dorang ni mmg rajin komen. kat blog ana pon sama hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ana..sorry dear..sis JM dh alam x singgah sana...x sempat huhu tapi jgn risau sis JM tetap akan terjah

      Delete
    2. kan... suke tgk klau sesekali kne bom..haha..

      Delete
  6. ececeh, kak ana termasuk lah bulan ni... no empat lagi tu hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. anis je xtrjah blog kak ana kn.. soriii...

      Delete
    2. kak ana juga antara yg rajin ke bog saya

      Delete
  7. wohooo :D pengomen2 yg rajin! hehe, selalu nampak jugak nama2 yg fames ni kat top commentator blog lain :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. anis blom bom blog kak hanis lagi nie..huhu

      Delete
  8. Replies
    1. Vee...JM peramah ke terlebih peramah ?

      Delete
    2. kak JM power bab2 ramah mesra nie..hihi

      Delete
  9. memang susah nak potong sis JM.. sis potong di saat-saat akhir

    ReplyDelete
  10. pengomen dari germany pon ada

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi.. kak aisya la tu..hihi... kang trsedak lagi kak aisya..huhu

      Delete
  11. emmm, jauh sekali banyangan nama pcl di sini mungkinkah Pengomen Awesome Bulan Ini utk pcl ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. mai la slalu.. confirm ade bayangan..hihi

      Delete
  12. Psssstttt PCL.. kalau mcm tu bonde no 2 lahhh Pengomen Awesome Bln Ni

    ReplyDelete
  13. wah, kak wana tersenarai sekali..tq dear..moga ikatan persahabatan kekal terjalin :)

    ReplyDelete
  14. sob sob.. nama kite xde sob sob T.T
    kiteee xleh lawan they ol hebat2

    ReplyDelete
    Replies
    1. alolo.. namo sedih2 taw..nanti ade la tu..hihi

      Delete
  15. Eh, tak sangka pula saya tersenarai.

    ReplyDelete
  16. dah mai dah follower baru yg x berapa nak baru ni. follow bulan 1 hari tu. kira baru lagi la kan? hehe..

    ReplyDelete
  17. selalu tgk JM n abg arz jadi pengomen tegar

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook