anizz sakura

Gift From Jari Manis

Tuesday, February 03, 2015

Assalamualaikum..

ehemmm.. ehemm... kak JM..oooooo kak JM... hihi... saje seru2.. sat lagi mesti mai punye.. nie barang dah sampai..hihi.. tengkiu beli beli much taw... sukaaa sangat hadiah nie... sangat2 hargainye... murah rezeki kak JM... haa jom la terjah blog travel kak JM nie.. bom sekali taw blog beliau.. sebab beliau pun suke bom komen jugak..hahhaha.... happy blogging !! :D



You Might Also Like

38 Pengulasan

  1. Replies
    1. in sha Allah jika ada rezeki lebih nanti sis pos untuk Nani pulak ye

      Delete
    2. nani pon pengebom tegar gak kan..huhu

      Delete
    3. ramai rupanya pakar bom komen

      Delete
    4. haha.. pengebom bertauliah semua..huhu

      Delete
    5. aRz x nk belajar ke cara nk jadi pengebom komen heee

      Delete
    6. ahaha pakar bom pakat komen pukal timbang kati pakar terjah ketuk pintu rumah orang..

      Delete
    7. timbang kati?hahahha... pengebom guna cara lama..powerr sikit..eheheh

      Delete
  2. ehem...ehem....uhuk..uhuk...rasa cam ada org panggil nama sis JM je ahahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi... sesaje panggil.. btl lak dtg..hihi

      Delete
    2. tu la psal.. tajam btl pendengaran..huhu

      Delete
  3. Terima kasih Anis kerana rajin tinggalkan komen di blog picisan sis JM tu...i'm really appreciate it..so terima lah small gift sbg penghargaan ye nak bagi barang berharga x mampu huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa kak JM nie.. bukan nak balasan pon komen komen nie.. suka dtg blog org yang baik ngan kite je.. tengkiu taw.. hargai sgt2... ^__^

      Delete
    2. dasat btul sis JM baru berapa hb dah belas komen. cna nak potong ni.

      Delete
    3. hahhaha... bro arz tolong balas komen la mcm kak JM buat nie..huhu

      Delete
  4. Replies
    1. hihi... kak hanis goda la kak JM..huhuhu

      Delete
    2. untuk Hanis pun ada gak :-)

      Delete
    3. haa kan ade tu..hihi.. jangan sedih2 ye..;)

      Delete
  5. tahniah anizz sis JM memang murah hati. memang JariManis

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann... memang manisss... ;D

      Delete
    2. aRz dan Anis ..hanya jari je tau yang manis..lelain tu huhuhu...SEDIH!!!

      Delete
  6. Tahniah anis brtambah lgi koleksi ya

    ReplyDelete
  7. Tahniah...!!! Bestnyer....!!!!

    ReplyDelete
  8. nasi pattaya bungkus ikat tepi please...anis , salam kat JM ye nanti kalau dia baca sini..bom sekali blog pcl kasi hancuss !!

    ReplyDelete
  9. wah, tahniah..rezeki anizz la kan..sis JM sangat pemurah kan :)

    ReplyDelete
  10. tahniah Anis.. Akak JM pemurah always ingat kat readers dia.. hihi..

    ReplyDelete
  11. waaa.. anis dpt ole-ole. tahniah anis. :)

    ReplyDelete
  12. bestnya... dh lama xdpt gift dari sape2 kcuali family.

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook