aidijuma

Tudung Aidijuma Bikin Panass..

Wednesday, February 25, 2015

Assalamualaikum..

hollaaa... fuhh... berasap udara sekarang.. panasss woo..huhu.. okee tajuk panass gak..hahaa... bukan nak kutuk ye.. ni entry memuji..hahah... sekarang dah terjebak pulak dah dengan tudung aidijuma ni..lagi pulak macam2 pattern ado..tak panas dan tak jarang.. rambang mato den ni haa.. sabarr jangan membazir..huhu.. tapii kann corak cantik.. anis sempat grab dua je..adoii... takpe.. esok2 beli lagi kan..hihi.. *ayat sedapkan hati* hahha... sorii ehh guna model tudung muka sendiri..hahaa.. pliss komen2 murni.. ecehhbajetayatbudakhot ahahha....

im #AJLOVER #letsfeedexchange

happy blogging ! ^__^



You Might Also Like

35 Pengulasan

  1. Replies
    1. sedap kak.. selesa.. tak jarang n yang penting senang dibentuk.. :)

      Delete
    2. Aniss...camna nk tak sedap ke tak..leh rasa eh heee

      Delete
    3. Hahah.. Kepala yg rase.. Selesa ke x.. Hihi

      Delete
  2. Wah, cantiknya tudung. tudung aidijuma memang best. memenuhi kehendak wanita islam yang tidak jarang. Tetapi yang palin penting kualiti. Biar menang memakai dan memang membeli. dua2 untung ;)

    http://ciknainthehouse.blogspot.com/2015/02/performacedrinkshakleeminumanisotoniktanpagas.html

    ReplyDelete
  3. AJ mmg berbeza ngn tudung lain.. dh la tebal.. 2 yg best kan..

    ReplyDelete
  4. wuuu comelnyaa model tudung AJ. heeeee :D dah lama tak memborong tudung ni ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu edit tu nani.. Nak elak cik jerawat tu nampak.. Hahah.. Jom la borong.. Huhu

      Delete
  5. Hehe tajuk bikin panas ya Anizz :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahah.. Sesaje je bikin panasss.. Hihi

      Delete
  6. ada tiup² atas x sambail mata keatas tgk awning ...haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahah.. Err ade gak la pcl.. Hahaha

      Delete
    2. PCL : tu style anak2 remaja sekarang betulkan awning, anak2 dara kak ana macam tu le,kejap2 tiup ke atas..aniss pun sama kut heeh :)

      Delete
  7. kite tak pernak pakai la aidijuma ni . nak jugak try satu

    ReplyDelete
  8. aloloo omey angat. ni nak komen tudung ke komen orangnye? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Komen tudung je la kakcik.. Yg orgnye xpayah.. Hahha

      Delete
  9. model sendiri lah ye x perlu bayar hiksss...sis JM ada gak nk try tapi bola tgk ke harga..hurmm..teruskan hasrat tu sbb x mampu. Hanya mampu beli oblong shawl RM10 sepasang

    psst : tapi nk travel mampu lak ko JM eheeheh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tggu jualan borong la kat AJ.. Hahah beli satu buat rasa2.. Hahah

      Delete
    2. tudung2 AJ mahal ke ? rasanya CT nye ada satu tu around belas2 aje..
      tapi x taula kalo dah pattern baru kan skarang.. lama x p belek..

      geng la Akak JM.. pakai yang rm10 aje ehehe

      Delete
  10. tudung aidijuma mmg best... model ni bila nk belanja tudung kite tudung ni? ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi.. InshaAllah kalau ade rezeki lebih boleh je blanje2 nie.. Hihi

      Delete
  11. dah jumpe geng AJ lagi.....sy mmg gila aj..hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahhh terbaikk la sis.. Mesti banyak koleksi ni.. Huhu

      Delete
  12. kak ana dan anak2 pun rajin pakai AJ ni.. selesa, tambahan sekarang banyak yang bersaiz lebar dan labuh lagi selesa, btw model AJ kat atas tu cun lah, ngorat boleh :)

    ReplyDelete
  13. Salam...

    Bunda pun tak pernah pakai tudung adijuma ni....nak try lah nanti...

    ReplyDelete
  14. hehehe peminat bawal eh.. sejak pakai shawl akak mmg tak pakai bawal sangat dah..
    kekadang tu aje pakai jugak.. tapi mmg adijuma cecantik.. plus harga tak mahal sngt kan..

    ReplyDelete
  15. fewwit kakniz... comel sgt ;)

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook