anizz sakura

The Liebster Award Part 3

Monday, February 16, 2015

Assalamualaikum...




hoiii lame dahh tak buat nie... huhu... budak nakal nie tag name anis..huhu..oke laa akak jawab la ye dikk..akak pon blur je hari nie nak update ape..hahah... budak comey yang tag anis ni namanya dayah..sesiapa yang nak berkenalan dengan budak comey nie meh kita terjah blog dia..bom sekali eh..hahah... maaf taww sesiapa yang pernah tag anis dulu kalau anis tak sempat jawab... lappy problem aritu..semua hilang..huhu.. sooooo sorrriii...

okeee..jom kita ke soalan ye..


1- Pertama kali masuk blog dayah, apa eksperasi anda?

* wow...pink..mesti comel orangnye..hikhik...

2- Nyatakan kekurangan dan kelebihan blog dayah?
* bagi akak oke je semua kemas je..tapi yang part ujan rintik2 turun tu kureng sesuai..hihi..akak dulu ade kelopak bunga kat blog akak tapi orang komen susah nak baca entry so akak buang..ikut ape pembaca komen..hihi..soriii just my 20 sen opinion..hikhik..jangan marahhhh sayanggg.. ^__^

3-Sepanjang berblog, apakah pengalaman yang tidak dapat anda lupakan?

* pengalaman yang tak dapat lupa bila kita dapat kenal satu sama lain..pengalaman tu tak boleh beli kat mane2 taw.. semoga jalinan ukhwah nie berkekalan..nanti ade rezeki kita jumpe la ye dakkk...

4-Bolehkah anda berkongsi serba sedikit tips untuk terus maju dalam dunia blogging?

*kebanyakkan otai blog selalu kata..nak maju kita kena usaha..maksud usaha tu... rajin cari ilmu..cuba berkawan dengan yang bijak2 hal blogging dan juga jangan malu untuk bertanya.. lagi satu...blog jangan biar kosong je..update la selalu..setuju??hihi

5-Kongsikan pengalaman yang sukar dilupakan sepanjang hidup anda?
*apa eh... rasanya banyak..hahha... terjatuh motor kot sebab sampai sekarang tak berani bawak motor..kalau bonceng je berani..hahhaah...

6-Apakah peristiwa paling melucukan yang pernah anda lalui?

*pernah tertukar kawan..syok je bercakap last2 tengok sebelah orang lain daaa...malunyeeee.... sampai sekarang kalau ingat mesti maluuu weiii..hihi...


wokeyyy sudahh habisss..hihi... fuhh ekspress tak??hahha... dayah kalau bace pliss jangan sengih2.. babab nanti..maluuuu....

You Might Also Like

27 Pengulasan

  1. wehhh dah jawab. ekspress nyaaa. nani baca soalan pun tak lagi. hahaha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahha... Jawab n schedule lepas tu publish le..hihi

      Delete
  2. Replies
    1. Errr boleh la..sikit je sengih ye.. ;p

      Delete
  3. no. 6 pasti anis ada penyakit rabun sepruh sedar..haha.

    no.4 dak anis memang rajin cari ilmu, bafus sangat dan cepat boleh..pick-up.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahha.. Rabun sikit je.pcl..belum pernah dengar rabun separuh sedar tu..huhu.. Alhamdulillah.. Cube berubah ke arah yg lebih baik.. Sorii kalau byk tnye pcl mcm2..peaceee

      Delete
    2. Hahahaha bafus sangat tu ayat negeri mana tuu..typo la sangattt..

      Delete
    3. Hehhe... Bahasa yg pcl je pham..haha.. Ade je nak mnyakat pcl.. Typooo

      Delete
  4. Mak aiii jawap jgn tak jawap hehehe..kak lya tggu dulu ada masa baru
    leh jawap..

    ReplyDelete
  5. no 6 tuu. ya Allah, pernah sekali jadi macam tu. tengah jalan2. punya la semangat kita duk bercerita kat orang sebelah. tiba2 nampak kawan kita sebenarnya dah ada kat depan. dah tu, sapa kat sebelah? hahaha pelancong lain, tapi dia buat2 macam faham je apa kita cakap.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahha.. Bole geng dengan kak nina..hadoiii..sabo je la kan kak..maluuu

      Delete
  6. part tertukar kawan tu mmg sadis.. mmg malu giler la kan.. haha

    ReplyDelete
  7. nasib baik x kena TAG...sbb byk dh hampakan kawan sbb x sempat nk buat

    ReplyDelete
  8. sis JM yg tak pernah jatuh moto ni pun fobia nk bawak motor bila dgr kawan2 rapat jatuh moto patah sini, patah sana patah sinun huhuh

    ReplyDelete
  9. alaaa..kenapa last2 baru bagi tahu x leh sengih?hehe dayah dah terlebih sengih da..hehe thanks sangat sebab jawap dan dayah suka dan terima jawapan2 yang membina tu :) sayang kak aniz

    ReplyDelete
  10. mcm mn bleh jatuh moto tu...aduyaiii... mesti teruk ni kann

    ReplyDelete
  11. adehh jawapan last sekali tu. adehhh hahah maluu~!

    ReplyDelete
  12. Awal-awal dulu akak rajin gak search cara nak majukan blog. Makin lama makin xsempat. Huhu.

    ReplyDelete
  13. Yeee..hanya bloggers yang memahami erti persahabatan alam maya. Orang lain xde experience macam kita.

    ReplyDelete
  14. oh, anizz sebelum ni pandai bawak motor la ya..kalau kak wana jangankan bawak, bonceng pun takut..huhu

    ReplyDelete
  15. Kiranya anis ni reti juga bawa motor ya. Klau Lya ni penakut

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah.. bukan takut nak bawak..
      takot nak naik sama.. T.T

      Delete
  16. jumpa kawan-kawan baru memang itu paling best =) even tak pernah bersua muka
    tapi semua acted macam mesra sangat kan kan..

    ReplyDelete
  17. part tertukar kwn tu lawak. aina pun pernh kena. kikiki

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook