anizz sakura

WORDLESS WEDNESDAY : KERANA WHATSAPP

Wednesday, February 18, 2015

Assalamualaikum..

nilaikan sendiri..hihi... sekarangkan ramai je ade whatsapp..kita kadang2 kena jugak fikir positif.. jangan dalam kepala tu asyik nak fikir negatif je..tak baik untuk kesihatan rohani taw..hihi..r

happy blogging !!! ^__^


You Might Also Like

22 Pengulasan

  1. kikiki...yg ke 3 tu slalu dpt mcm tu

    ReplyDelete
  2. haha..tulah pasal..tick tu kekadang timbulkan masalah pula.. :)

    ReplyDelete
  3. kalau tengah merajuk sokmo nombor tiga tuu. hahahaha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. acecececeh Nani mrajuk.. sebenarnya ada cara tau nak buat supaya x dapat blue tick tapi kita dah bace =P lepas tu pura2 mcm x baca.. ahahaha..

      kawan akak ajar =p

      Delete
  4. a'aa kan .. pk positif sdh..
    =)

    ReplyDelete
  5. erm.. yang last tu memang ye...angin satu badan hihi :(

    ReplyDelete
  6. x pernah check lak 'status' tu..main hantar je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak payah laa check JM.. Nanti JM kecik ati kalu pandai check status tu... Ha Ha Ha...

      Delete
    2. Nk no fon jm..nk whatsapp sis jm

      Delete
  7. Sebab tu SS tak pernah upgrade latest WS... Yang latest version lagi sakit hati...

    ReplyDelete
  8. memang no.3 tu selalu je jadi..hahah!

    ReplyDelete
  9. hehe..fikir orang tu tengah sibuk je.no tacing,tacing..

    ReplyDelete
  10. No 3 tu chomel. Berasap je kan,..

    ReplyDelete
  11. ahahaha jangan la kata buat taatau.. kekadang tu tengah drive wasap masuk..
    bace dulu tapi reply later.. kalau yg masuk tanya 'hai bizi ke..' tak urgent kan nak jawab..
    but akak memang always on fon jadi insyallah xde la no3 unless x pgg fon =D

    ReplyDelete
  12. aina offkan blue tick tu. bahaya sbb boleh buat kwn bergaduh klau lambat reply atau x reply. nak2 pulak aina kdg2 time buat kerja bukak mesej lepas tu lupa nk balas. huhu klau boleh hilangkan double right tu aina dah hilangkn.

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook