anizz sakura

WORDLESS : AISKRIM PASU KLEBANG

Saturday, February 21, 2015

Assalamualaikum..

selamat berjalan2 ye sempena cuti ni..hihi..beberapa hari anis menyepi.. meh la anis kasi blog ni supaya tak suram..hihi.. nanti anis blogwalking ye.. happy holiday!

You Might Also Like

24 Pengulasan

  1. Glamer betul aiskrim pasu ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi.. Sesaje je kak farah.. Nak merasa je..

      Delete
    2. Lepas ni leh cuba buat aiskrim pasu sendiri :)

      Delete
  2. SS belum pernah jumpa aiskrim pasu kat tempat SS ni... Pasu pokok je banyak.. He He He...

    ReplyDelete
  3. Pi Melaka rupanya adik manis kak ana ni.. best tu makan time panas2 ni kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi.. Balik kmpg kak na.. Tp anis makan Time malam.. Acano tu? Hahha

      Delete
  4. wah..anizz..terjebak juga dengan aiskrim pasu ni yek..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah.. Tgk org lain merasa.. Anis pon nak merasa juga...

      Delete
  5. pehhhh ke melaka dia. tak pekena kokonut shake klebang ke anis :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi.. Malam2 kokonut shake tutup la.. Huhu

      Delete
  6. teringin nak rassssaa! camne rasanye?hehhee

    ReplyDelete
  7. bila dah glamer ais krim pasu ni , sat gi blh la dpt kat mana - mana ...

    ReplyDelete
  8. Tengah pemes eskrim ni..kat johor pun ada..diuptown pandan..hihi

    ReplyDelete
  9. pemes aiskrim pasu skrg...
    macam2..
    hihik

    ReplyDelete
  10. Femes eskrim pasu ni skrg kan? X sempat nk try pun lg. Huhu

    ReplyDelete
  11. Tgk rmi post tp xde rasa nk try pon...nk asam laksaaa

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. Kat laut tu kak anies.. Pantai yg ade muzium kpal selam tu.. Kan byk gerai kat situ.. Hihi

      Delete
  13. aiskrim pasu?..bekas aiskrim tu leh mkn tak

    ReplyDelete
    Replies
    1. boooleh Akak JM.. lepas tu mesti tanak makan ape dah sebab gigi semua luruh =P

      Delete
  14. aigooo akak tak dapat rasa lagi.. ada je orang jual dekat ngan rumah..
    tapi mak dah pesan jangan try T.T
    mak kata pasu tu plastic ada bahan kimia.. aigooo emak ku emak ku..

    ReplyDelete
  15. dah suram dah sekarng trending ais krim pasu ni

    ReplyDelete
  16. yeay, kita pun dh mkn. aiskrim pasu ni meriah dgn coklat je

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook