anizz sakura

GIVEAWAY NOVEL ALAF 21 BUAT RAKAN BLOGGER ZAMANI ABE

Thursday, February 26, 2015

Assalamualaikum..

bila nampak ayat novel.. terus nak join taw..haa... nampak tak permainan dia kat situ..hahha.... tuan blog nie mencari 2 pemenang taw.. apa lagi...mai la join... buku pun best2... tiupkan dalam diri amalan membaca gituuu..hikhik.. 


klik banner untuk join..

TAMAT ; Khamis minggu hadapan bersamaan 5 MAC 2015 pada pukul 2 petang

You Might Also Like

19 Pengulasan

  1. good luck ! zaza pun join sama ;)
    http://zazanizam.blogspot.com/2015/02/giveaway-novel-alaf-21-buat-rakan.html

    ReplyDelete
  2. okay best. okay novel. okay nak join!! hahahah

    ReplyDelete
  3. goodluck aniss, nanti boleh share dengan kak cik dan Bonde, kaki novel gak tu..:)

    ReplyDelete
  4. amboii anis berdesuppp dia join. ahhaha. good luck :D

    ReplyDelete
  5. Terima kasih sebab jd yang terawal join ya :))

    ReplyDelete
  6. Good luck ye (=
    Jom singgah ke
    http://cikcandysour.blogspot.com/2015/02/giveaway-novel-alaf-21-buat-rakan.html

    ReplyDelete
  7. Dari segmen same.
    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/02/giveaway-novel-alaf-21-buat-rakan.html

    ReplyDelete
  8. gud luck...
    jemput join segmen di blog saya http://www.vitaminuntuksemua.my/2015/02/segmen-jom-tonton-video-by-farahamzah.html tq

    ReplyDelete
  9. hi dear ;)
    PG datang dari segmen yang sama, http://mrsyatie.blogspot.com/2015/02/giveaway-novel-alaf-21-buat-rakan.html datang nak
    jemput join iPhone 5S Giveaway ni juga :) jom!

    ReplyDelete
  10. gud luck Anis =)
    akak kena berenti join segmen sementara waktu..
    pening uruskan blog huwaaa..

    ReplyDelete
  11. Good Luck
    http://sigilerceloteh.blogspot.com/2015/02/giveaway-novel-alaf-21-buat-rakan.html

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum anis
    akk singgah dr segmen yang same
    gud luck

    http://hidayuayumie.blogspot.com/2015/03/giveaway-novel-alaf-21-buat-rakan.html

    ReplyDelete
  13. ayu dtg dari giveaway yg sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye.. boleh la nanti follow blog ayu dan join segmen yang ayu buat..tq ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2015/02/giveaway-novel-alaf-21-buat-rakan.html

    ReplyDelete
  14. Hi ... Jalan-jalan dari giveaway yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...
    S

    ReplyDelete
  15. aina ada novel takkan pernah jauh tu. tapi xpernh baca. haha

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook