anizz sakura

WHO RECENTLY VIEWED YOUR BLOG by Nuffnang

Wednesday, February 04, 2015

Assalamualaikum..

selamat petang semua... fuhhh lame dah tak cerita pasal nuffnang.. oke..ini bukan mengumpat ye..huhu... tadi pegi godek2 akaun nuffnang.. lepas tu ternampak pulak la kan kat bawah sekali yang kerap atau yang singgah blog kita hari nie.. ramai la pulak.. selalu beberapa kerat je..huhu.. ke nuffnang yang tak dapat trace..hahah.. mari2 kita berkenalan dengan pemilik blog nie ye.. sat lagi anis pon nak terjah dieorang jugak... mane yang belum kena terjah..hihi...

happy blogging !! ^__^


nie link blog mereka..













You Might Also Like

45 Pengulasan

  1. pcl dah tak ada... dengan nuffnang..

    ReplyDelete
  2. wah..ramainya yang datang singgah.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh la.. org lain lagi ramai..hihi

      Delete
  3. Abis laaa SS dah kantoi skodeng blog nih... Nuffnang x leh simpan rahsia... Ha Ha Ha...

    ReplyDelete
  4. tahniah utk mereka yg tersenarai ;)

    P/S : Jom meriahkan Segmen Bloglist Mac-April CN : http://www.cekgunorazimah.com/2015/01/segmen-bloglist-mac-april-2015-by-cn.html

    ReplyDelete
  5. wahhh.. lemonribena pon ade.. ihiks..
    tq~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi... aah ade.. sat lagi anis follow back ye.. :)

      Delete
  6. Replies
    1. kalau bonde selalu skodeng mesti ade punye..hikhik

      Delete
  7. masa saya singgah tak ada iklan menari. ini tidak adil

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh... malam2 nuffnang penyegan nak kluar.. sopan je nyorok..hahah

      Delete
  8. anizz nuffnang dah penuhka? jangan lupa blanja ya hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah jangan lupa belanja SS sekali...

      Delete
    2. hahah... dh siap2 tempah nie..hihi.. inshaAllah... :)

      Delete
    3. count me in..kalau x nanti bertukar jadi incredible HULK hihiih

      Delete
    4. banjeeee makan okay Anis hehe

      Delete
    5. Aah... tak dpt makanan boss.. kuli pon jadi... he he he....

      Delete
  9. ArMoha tengah berlawan nak dok no1 ka? Hahahahaa
    Aniss kak irra nak masuk carta gak

    ReplyDelete
    Replies
    1. bolehh dialu2kan.. arz moha nak lawan top komen kat sini.. tu yg nak dok no 1..hihi..

      Delete
    2. ahakss..si ArZ tu nk berlumba ngan sis JM hhihi

      Delete
    3. Irra x nk masuk list Top 10 Commentar blog sis JM kewww heee

      Delete
    4. Meh meh nk masuk dlm list sis JM, arz ngn aniss.l.ehehee
      Selamat maju jaya tuk diri sendiri

      Delete
  10. Kak lya dah buang dah nuffnang hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kenapa? kak Lya dah merajuk dengan Nuff ke

      Delete
    2. Nk buang gak nanti..hihihi

      Delete
  11. alaa..kenapa sis JM x masuk dalam list huhuh..mencik..mencik..mencik..tapi tetap syg Nuff tu :-)

    ReplyDelete
  12. hihi akak nampak ade nama akak lah ^^ meeeow..

    ReplyDelete
  13. dlu sllu rajin review dri 'who recently' nuffnang ni. skrg xrajin. nak2 plk dah jrg bukak nuff. huhu

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook